Ελλαδα

Λασίθι: Πώς έγινε η τραγωδία με τις μπαλωθιές στο γλέντι μετά την κουρά των προβάτων

Νεκρός 32χρονος - Παραδόθηκε στις αρχές ο μπατζανάκης του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λασίθι: Πώς έγινε η τραγωδία με μπαλωθιές στο γλέντι μετά την κουρά προβάτων - Νεκρός 32χρονος - Παραδόθηκε στις αρχές ο μπατζανάκης του

Ένας 32χρονος άνδρας έπεσε νεκρός στο Λασίθι μετά από μπαλωθιές που έπεσαν σε γλέντι μετά από την κουρά των προβάτων στο Οροπέδιο Καθαρού.

Ο 32χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα στο στήθος κατά τη διάρκεια του γλεντιού στο Λασίθι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από έναν λάθος χειρισμό, το βλήμα πέτυχε στο στήθος τον 32χρονο - ο οποίος ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού - και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Αρχικά, το θύμα μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στην Κριτσά και μετέπειτα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λασίθι: Παραδόθηκε ο μπατζανάκης του 32χρονου

Ο δράστης, ο οποίος είναι ο μπατζανάκης του θύματος, παραδόθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (3.7) στις αστυνομικές αρχές και ομολόγησε ότι προχώρησε στη ρίψη των άσκοπων πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο δράστης υποστήριξε ότι δεν θυμάται το σημείο που πέταξε το όπλο μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του συγγενή του.