Ελλαδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό: Ποιο σημείο κλείνει

Πώς μπορούν να κινηθούν οι οδηγοί

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό: Ποιο σημείο κλείνει - Πώς μπορούν να κινηθούν οι οδηγοί

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 03/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 04/07/2024, αφού κλειστός θα παραμείνει, ο κλάδος που συνδέει την Περιφερειακή Υμηττού με τον κύριο άξονα της Αττικής Οδού στην κατεύθυνση από Διόδια Παλλήνης Νότια (Ραφήνας) προς Ελευσίνα (Κόμβος 16).

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό

Οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  • Οι διερχόμενοι από την περιοχή της Παλλήνης μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους στη Λ. Μαραθώνος και να εισέλθουν στην Αττική Οδό, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, μέσω της επόμενης εισόδου του Κόμβου 15 (Λ. Μαραθώνος).
  • Οι οδηγοί που έχουν, ήδη, εισέλθει στην Περιφερειακή Υμηττού, από τον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8) μπορούν, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κινηθούν ευθεία, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του Κόμβου των Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), στη συνέχεια να κάνουν αναστροφή, να εισέλθουν (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων), να κατευθυνθούν προς Μαρκόπουλο μέχρι τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α. Παιανίας), από τη γέφυρα του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Ελευσίνα.