Ελλαδα

Education Leaders Awards 2024: Βράβευση Εκπαιδευτικών και Οργανισμών από την Άννα Διαμαντοπούλου

9η διοργάνωση του θεσμού που στοχεύει στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Education Leaders Awards 2024: Το μήνυμα της Άννας Διαμαντοπούλου για τον θεσμό που αναδεικνύει τις εκπαιδευτικές μονάδες και τις δραστηριότητες τους
Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards 2024 παρουσία της Άννας Διαμαντοπούλου

Education Leaders Awards 2024: Το μήνυμα της Άννας Διαμαντοπούλου για τον θεσμό που αναδεικνύει τις εκπαιδευτικές μονάδες και τις δραστηριότητες τους

Με τη συμμετοχή της Άννας Διαμαντοπούλου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards 2024 τη Δευτέρα 01 Ιουλίου στην Αθήνα, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Για 9η συνεχόμενη χρονιά, παρουσία της Άννας Διαμαντοπούλου διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Education Leaders Awards 2024, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων και των ίδιων των εκπαιδευτικών στην χώρα μας.

Συνολικά, διακρίθηκαν 75 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί στον Δημόσιο Εκπαιδευτικό Φορέα και 63 εκπαιδευτικές μονάδες, εκπαιδευτικοί και εταιρίες-επιχειρήσεις στον Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Φορέα από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Άννα Διαμαντοπούλου: Μεγάλος εθνικός στόχος για τη χώρα η παιδεία

Στη συνέχεια, η Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Education Leaders Awards 24, Πρόεδρος του Δικτύου – Πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ για το μέλλον του κοινωνικού κράτους – πρ. Επίτροπος ΕΕ – πρ. Υπουργός, άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στη βραδιά με το μήνυμά της αναφέροντας:

«Αν θα θέλαμε να ορίσουμε έναν μεγάλο Εθνικό Στόχο για την χώρα αυτός θα ήταν η ΠΑΙΔΕΙΑ.

Η Παιδεία είναι η κινητήριος δύναμη για την λειτουργία της δημοκρατίας, για την ανάπτυξη, για τα μεγάλα ζητήματα της εποχής που είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η κλιματική αλλαγή. Η υψηλού επιπέδου παιδεία για όλους είναι η απάντηση στις πολλών ειδών ανισότητες που μεγαλώνουν. Η επίτευξη αυτού του στόχου ξεκινά φυσικά από την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα αλλά είναι ανεκτίμητος ο ρόλος των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων και όλων των τομέων. 

»Τα EDU είναι πια ένας θεσμός καταξιωμένος με υψηλού επιπέδου συμμετοχές εκπαιδευτικών και αξιολογητές, οι οποίοι διαθέτουν τον χρόνο και το κύρος τους στην υπηρεσία της επιβράβευσης, της καινοτομίας και της προσπάθειας στην εκπαίδευση. Η συμμετοχή αυξάνει κάθε χρόνο και περισσότερο. Σχολεία, εκπαιδευτικοί Οργανισμοί, Πανεπιστήμια, καινοτόμα προγράμματα αποτυπώνουν την καινοτομία και την αριστεία σε όλους τους επιμέρους τομείς του εκπαιδευτικού συστήματος. Η συμμετοχή είναι κορυφαία πράξη, η βράβευση κορυφαία αναγνώριση».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.