Ελλαδα

Στη «Μαφία της Μυκόνου» στρέφονται οι Αρχές για την εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό

Είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό στο παρελθόν το θύμα - Οι δραστηριότητές του στο νησί των ανέμων

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό
Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό © Eurokinissi

Ψυχικό: Στο παρελθόν και τη «Μαφία της Μυκόνου» στρέφονται οι έρευνες - Είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό στο παρελθόν το θύμα - Οι δραστηριότητές του στο νησί των ανέμων

Ο βίαιος ξυλοδαρμός ενός αρχαιολόγου στη Μύκονο πριν από λίγους μήνες και μία επίθεση με θύμα τον 54χρονο τοπογράφο πριν τρία χρόνια έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών που ερευνούν την ενέδρα θανάτου σήμερα το πρωί στο Νέο Ψυχικό.

Το θύμα, ο 54χρονος Π.Σ. είχε αναπτύξει ιδιαίτερη δραστηριότητα στο νησί της Μυκόνου ενώ ο συνέταιρος του είχε πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ιο και την Πάρο. Για τους αστυνομικούς όμως, ενδεχομένως στο νησί των ανέμων να κρύβονται οι απαντήσεις για την ενέδρα θανάτου που έστησε ο άγνωστος προς το παρόν δράστης λίγο μετά τις 8:10 σήμερα το πρωί επί της οδού Κρήτης στο Ψυχικό.

Η εν ψυχρώ εκτέλεση έχει καταγραφεί από κάμερες που βρίσκονται στο σημείο και ήδη αναλύονται από τους αστυνομικούς.

Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό - Είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό στο παρελθόν το θύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες που ερευνούν οι αστυνομικοί το 2021 ο 54χρονος τοπογράφος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Ωστόσο, ουδέποτε ανέφερε το παραμικρό για τις για τους ανθρώπους που μπορεί κρύβονταν πίσω από αυτό περιστατικό.

Μάλιστα, πληροφορίες από το ευρύ περιβάλλον του θύματος αναφέρουν πώς φέρεται να είχε πέσει θύμα επίθεσης ακόμη μία φορά κατά το παρελθόν η οποία ουδέποτε καταγγέλθηκε.

Όλα πάντως οδηγούν στο συμπέρασμα πώς πρόκειται για ένα συμβόλαιο θανάτου το οποίο ο δολοφόνος εκτέλεσε με ιδιαίτερη βιαιότητα. Πρόκειται για έναν ψυχρό εκτελεστή που σίγουρα έχει πυροβολήσει ξανά κατά το παρελθόν, φαίνεται να είναι έμπειρος χειριστής όπλων ενώ η πρώτη εικόνα δείχνει πώς του έριξε τρεις η τέσσερις χαριστικές βολές αφότου άλλαξε γεμιστήρα, από τις συνολικά 20 βολές που έριξε στο σημείο.

Το εταιρικό αυτοκίνητο που οδηγούσε το θύμα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας όπου θα εξεταστεί ενώ η σορός του 54χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου αύριο θα εξεταστεί από τον από τον αρμόδιο ιατροδικαστή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.