Ελλαδα

«Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας»: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για τον Αναγνωστόπουλο

«Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς για την «επιτυχία» του καθ΄ ομολογία δολοφόνου στις Πανελλήνιες

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς κατά Αναγνωστόπουλου για Πανελλήνιες © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, ξεσπά κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την επιτυχία του στις Πανελλήνιες 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε μέσα από τη φυλακή Πανελλήνιες και κατάφερε να συγκεντρώσει 17.800 μόρια. Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, ξέσπασε μέσα από δηλώσεις του για την «επιτυχία» αυτή του δολοφόνου της κόρης του. 

«Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου. Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας μέχρι να βγει από τη φυλακή αυτός ο μ....ας», ήταν τα λόγια του Ντέιβιντ Κράουτς, σύμφωνα με τον Ant1. «Εκπλήσσομαι που θέλει να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ή νομική γιατί στη Βρετανία είναι ένα μάθημα που συνήθως μελετούν άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στον ακαδημαϊκό χώρο και όχι άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική. Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σπουδάσει γιατί εκείνος ο μ....ς τής έκλεψε τη ζωή. Θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα προς το ζην, κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στα ταλέντα του. Κάτι σαν να καθαρίζεις τουαλέτες ή να σκουπίζεις τους δρόμους». 

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην εγγονή του, τη μικρή Λυδία. «Το αγγελούδι μου έγινε τεσσάρων και περνάει καταπληκτικά. Όπως η μαμά της είναι πολύ δημοφιλής και έχει κάνει πολλούς φίλους. Η Λυδία έκανε ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων με πολλούς συγγενείς και πολλά παιδιά που χόρευαν τριγύρω και έκαναν τρομερή φασαρία. Είναι ακριβώς όπως θυμάμαι το τέταρτο πάρτι γενεθλίων της Καρολάιν». 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Κράουτς

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2evipm9rzjl)

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται ότι περνά στη Νομική

Σύμφωνα με το Star, ο δολοφόνος συγκέντρωσε 17.800 μόρια, 3.000 μόρια περισσότερα από αυτά που χρειάζονται για να εισαχθεί στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού, όπως επιθυμούσε. Εκτιμάται ότι με τη συγκεκριμένη βαθμολογία μπορεί να σπουδάσει στη Νομική Σχολή στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και στο τμήμα της Κομοτηνής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2bjh41oqu4p)

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου, πέρσι είχε διακόψει την προσπάθειά του να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις. Ξεκίνησε με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, όπου κλήθηκε να απαντήσει σε θέματα για τη βία κατά των γυναικών. Η προσπάθειά του πέρσι σταμάτησε εκεί.

O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία της Κάρολαιν Κράουτς και τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας. Ο γυναικοκτόνος καταδικάστηκε για ψευδή κατάθεση και ψευδομαρτυρία με την οποία κατέστησε άλλον κατηγορούμενο.

Σε περίπτωση που ο γυναικοκτόνος περάσει σε κάποια από τις σχολές που έχει δηλώσει στο μηχανογραφικό του, θα φοιτήσει μέσα από το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο κρατείται.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.