Ελλαδα

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης στο Ψυχικό

«Γάζωσαν» το θύμα μέσα στο αυτοκίνητο

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ψυχικό: Ηχητικό ντοκουμέντο από την εκτέλεση - «Γάζωσαν» το θύμα μέσα στο αυτοκίνητο

Ηχητικό ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Πρόκειται για τη στιγμή που οι δράστες «γαζώνουν» το όχημα, με συνέπεια το θύμα να βρει ακαριαίο θάνατο σε πολύ καλά φυλασσόμενο δρόμο του Ψυχικού. Αρχικά, ακούγονται 16 πυροβολισμοί ενώ μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούγονται άλλοι τέσσερις πυροβολισμοί. 

Ψυχικό: Εκτέλεσε τον άνδρα στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή

Μέσα στο σκουρόχρωμο ηλεκτρικό όχημα βρίσκεται έως και αυτήν την ώρα το πτώμα του άνδρα που άγνωστος πυροβόλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί στην περιοχή του Νέου Ψυχικού. Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι και περίμενε το θύμα του κάτω από τεχνική εταιρεία, η οποία βρίσκεται στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης.

Ψυχικό: Πυροβόλησαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του © ATHENS VOICE

Μόλις ο άνδρας πάρκαρε το όχημα του επί της οδού Κρήτης, ο δράστης που φέρεται να επέβαινε σε μοτοσικλέτα τον πλησίασε και τον πυροβόλησε. Το θύμα φαίνεται να πέθανε ακαριαία ενώ ο δράστης στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.

Για την εγκληματική ενέργεια ενημέρωσε τις αρχές ο συνέταιρος του θύματος που διαθέτουν ένα γραφείο παροχής τεχνικών λύσεων. Το γραφείο μάλιστα διαθέτει περιμετρικά πάρα πολλές κάμερες ασφαλείας, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγράψει το φονικό. Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα ενώ η αστυνομική εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του δολοφόνου.