Ελλαδα

Ψυχικό: Πυροβόλησαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το όχημα μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε ο άνδρας στο Ψυχικό
Ψυχικό: Πυροβόλησαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του © ATHENS VOICE

Ψυχικό: Πυροβόλησαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Ενέδρα θανάτου φαίνεται πως έστησε άγνωστος σε έναν άνδρα και μάλιστα μέσα στο αυτοκίνητό του το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλίου στο Ψυχικό. Τουλάχιστον ένας δράστης πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον του θυματός του που έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη συμβολή της 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Ψυχικό. Ο δράστης φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι και περίμενε το θύμα του κάτω από την τεχνική εταιρεία που εδρεύει στο κτίριο.

Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό: Πώς συνέβη η δολοφονία - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Μόλις το θύμα πάρκαρε το όχημα του επί της οδού Κρήτης, ο δράστης που φέρεται να επέβαινε σε μοτοσικλέτα τον πλησίασε και τον πυροβόλησε. Το θύμα φαίνεται να πέθανε ακαριαία ενώ ο δράστης στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.

Για την εγκληματική ενέργεια ενημέρωσε τις αρχές ο συνέταιρος του θύματος που διαθέτουν ένα γραφείο παροχής τεχνικών λύσεων που οποία βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός 3όροφου κτιρίου. Το γραφείο μάλιστα διαθέτει περιμετρικά πάρα πολλές κάμερες ασφαλείας οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγράψει την δολοφονία.

Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα ενώ οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του δολοφόνου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας που απέκλεισαν το σημείο και πραγματοποιούν έρευνα για να συλλεχθούν τυχόν στοιχεία. Ταυτόχρονα αναζητούν υλικό από κάμερες αλλά και αυτόπτες μάρτυρες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.