Ελλαδα

Πού στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Αμερικανού τουρίστα στην Αμοργό

Κανένα ίχνος ζωής τρεις εβδομάδες μετά την εξαφάνιση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 59χρονος Αμερικανός τουρίστας που εξαφανίστηκε στην Αμοργό
Αμοργός: Το νέο σενάριο για την εξαφάνιση του Αμερικανού τουρίστα

Αμοργός: Το νέο σενάριο για την εξαφάνιση του Αμερικανού τουρίστα - Κανένα ίχνος τρεις εβδομάδες μετά

Παραμένει αγνοούμενος ο 59χρονος Αμερικανός τουρίστας που εξαφανίστηκε στην Αμοργό πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες. Η σύντροφος του Άλμπερτ Κάλιμπετ βρίσκεται στο νησί προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Πλέον οι έρευνες εστιάζουν στο ενδεχόμενο ο 59χρονος να έπεσε σε κάποια χαράδρα.

Ο 59χρονος άνδρας το πρωινό της εξαφάνισής του θα πήγαινε για πεζοπορία από την Αιγιάλη στα Κατάπολα στο νησί της Αμοργού. Οι διασώστες έχουν «σαρώσει» τη διαδρομή, όμως, δεν έχουν εντοπίσει κανένα ίχνος του. 

Εξαφάνιση τουρίστα στην Αμοργό: Έπεσε σε χαράδρα;

Η Ντέμπι Λέσαν ενημερώνει τους ακολούθους της για την εξέλιξη των ερευνών. Η σύντροφος του Αμερικανού τουρίστα σημείωσε ότι ερευνάται το ενδεχόμενο να έπεσε σε κάποια σχισμή ή χαράδρα, και λόγω τραυματισμού να μην μπορεί να βγει. «Αυτό είναι το σχέδιο μου για τις επόμενες ημέρες, δεν έχουμε κοιτάξει αρκετά κάτω», έγραψε, απαντώντας σε ερώτημα πολίτη. Την ίδια ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται με drones, διασώστες αλλά και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους σε όλες τις πιθανές τοποθεσίες που μπορεί να έκανε πεζοπορία.

Η σύντροφός του σε ανάρτηση που έκανε σε ομάδα του νησιού στα social media έγραψε πως η ειδική ομάδα που είχε φέρει από τις ΗΠΑ αποχώρησε από τη χώρα μας. Η κ. Λέσαν πικοινώνησε με δικηγόρο για να γίνουν οι διαδικασίες ώστε να εντοπιστεί το στίγμα από το τηλέφωνο που είχε μαζί του ο 59χρονος τουρίστας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ούτε η αμερικανική Πρεσβεία βοήθησε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.