Ελλαδα

Εκκενώνονται ξενοδοχεία στην Κω - Απομάκρυνονται τουρίστες και κάτοικοι από την Καρδάμαινα

Η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη - Νέο μήνυμα 112 εκκένωσης

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά στην Κω: Απομάκρυνονται τουρίστες και κάτοικοι
Φωτιά στην Κω: Απομάκρυνονται τουρίστες και κάτοικοι © ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ EUROKINISSΙ

Φωτιά στην Κω: Απομάκρυνονται τουρίστες και κάτοικοι από την Καρδάμαινα στην Αντιμάχεια - Η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη - Νέο μήνυμα 112 εκκένωσης

Τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στην Κω καθώς γίνεται απομάκρυνση εκατοντάδων τουριστών αλλά και μόνιμων κατοίκων από την Καρδάμαινα στην Αντιμάχεια. 

Η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στο νησί της Κω και κατά περίεργο τρόπο «έσπασε» σε έξι διαφορετικά μέτωπα κινείται προς την Καρδάμαινα όπου υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία με τουρίστες οι οποίοι έχουν έρθει στο νησί για τις θερινές τους διακοπές. 

Λεωφορεία και οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής απομακρύνουν πολίτες

Τουριστικά λεωφορεία, καθώς και οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής έχουν διατεθεί για την μαζική απομάκρυνση με την επιχείρηση να παρακολουθείται στενά από τα Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Ενδιαφέρον επίσης έχουν δείξει πρεσβείες ξένων χωρών των οποίων πολίτες βρίσκονται στην περιοχή, οι οποίες ζητούν διαρκή ενημέρωση.

Η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη παρά τις πολύωρες προσπάθεις τόσο των εναέριων μέσων που σταμάτησαν λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα ενώ οι επίγειες δυνάμεις συνεχίζουν να δίνουν τιτάνιο αγώνα για την αντιμετώπιση του πύρινου μετώπου, προτού φτάσει στα πρώτα σπίτια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.