Ελλαδα

Πανελλήνιες 2024: Ο Χρήστος Φυσικόπουλος άγγιξε το 100άρι στη Φυσική

«Δεν γίνεται αν δεν πειθαρχήσεις μόνος» είπε χαρακτηριστικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βαθμολογίες έξω από σχολείο
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Πανελλήνιες 2024: Ο Χρήστος Φυσικόπουλος άγγιξε το 100άρι στη Φυσική

Ο μαθητής του 3ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, Χρήστος Φυσικόπουλος και προσεχώς φοιτήτης, συγκέντρωσε 19.500 στις Πανελλήνιες όντας πρώτος στα Τρίκαλα, σύμφωνα με το trikalaopinion.

Ο Χρήστος Φυσικόπουλος άγγιξε το 100άρι στη Φυσική και συγκεκριμένα έγραψε 99,5 στις Πανελλήνιες, με δεδομένο ότι αρχικά οι δύο βαθμολογητές των γραπτών χρησιμοποιούν κλίματα από το μηδέν έως το εκατό και στη συνέχεια, ο τελικός βαθμός ανάγεται στην κλίμακα 0-20.

Ο ίδιος δήλωσε μιλώντας στο Action24, ότι επιθυμία του είναι να μπει στην Ιατρική Αθήνας και παράλληλα μίλησε για όλα όσα στερήθηκε προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. Όπως εξήγησε, κατά τη διάρκεια της χρονιάς περιόρισε τον χρόνο που περνούσε μπροστά στο κινητό του τηλέφωνο, τον χρόνο για να να βγαίνει έξω και να βλέπει ταινίες.

«Δεν γίνεται αν δεν πειθαρχήσεις μόνος. Ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις οι γονείς μου με πίεσαν λίγο παραπάνω εκεί που πήγαινα εγώ να ξεφύγω», παραδέχθηκε ο Χρήστος Φυσικόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι μετά την επιτυχία του θα κάνει διακοπές για πέντε ημέρες στην Ίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.