Ελλαδα

Κακουργηματική δίωξη σε 42χρονο που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον ηλικιωμένο πατέρα του

Η κατάθεση του γιατρού οδήγησε στη σύλληψη - Προσπάθησε να αποσιωπήσει το επεισόδιο το θύμα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 42χρονο που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον πατέρα του - Η κατάθεση του γιατρού οδήγησε στη σύλληψή του

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς σε ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί ένας 42χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον 82χρονο πατέρα του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και βαριά σωματική βλάβη, σε βαθμό κακουργήματος.

Θεσσαλονίκη: 42χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον πατέρα του

Ο 42χρονος συνελήφθη ύστερα από την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία γιατρός του Νοσοκομείου «Παπανικολάου», όπου διακομίστηκε ο ηλικιωμένος τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον γιατρό, ο ηλικιωμένος, όταν ρωτήθηκε, παραπονέθηκε για έντονο πόνο στα πλευρά και κεφαλαλγία, ενώ του εκμυστηρεύτηκε ότι ο γιος του ξυλοκόπησε τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν επιθυμούσε να ειδοποιηθεί η Αστυνομία

Κατά πληροφορίες, το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν επιθυμούσε να ειδοποιηθεί η Αστυνομία, ενώ η γυναίκα αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση.

Εξεταζόμενη από αστυνομικούς, η ηλικιωμένη ανέφερε ότι ο 82χρονος γλίστρησε κι έπεσε στην μπανιέρα καθώς βρισκόταν μόνος του στο σπίτι τους, ενώ αποφάσισαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ επειδή ο σύζυγός της ένιωθε ζαλάδες.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι είχε προηγηθεί μία λογομαχία με τον πατέρα του και ακολούθως κλείστηκε στο υπνοδωμάτιο του.