Ελλαδα

Κακουργηματική δίωξη σε 42χρονο που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον ηλικιωμένο πατέρα του

Η κατάθεση του γιατρού οδήγησε στη σύλληψη - Προσπάθησε να αποσιωπήσει το επεισόδιο το θύμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 42χρονο που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον πατέρα του - Η κατάθεση του γιατρού οδήγησε στη σύλληψή του
Παραπέμφθηκε 42χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον 82χρονο πατέρα του στη Θεσσαλονίκη © Unsplash+/Getty Images

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 42χρονο που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον πατέρα του - Η κατάθεση του γιατρού οδήγησε στη σύλληψή του

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς σε ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί ένας 42χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον 82χρονο πατέρα του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και βαριά σωματική βλάβη, σε βαθμό κακουργήματος.

Θεσσαλονίκη: 42χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον πατέρα του

Ο 42χρονος συνελήφθη ύστερα από την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία γιατρός του Νοσοκομείου «Παπανικολάου», όπου διακομίστηκε ο ηλικιωμένος τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον γιατρό, ο ηλικιωμένος, όταν ρωτήθηκε, παραπονέθηκε για έντονο πόνο στα πλευρά και κεφαλαλγία, ενώ του εκμυστηρεύτηκε ότι ο γιος του ξυλοκόπησε τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν επιθυμούσε να ειδοποιηθεί η Αστυνομία

Κατά πληροφορίες, το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν επιθυμούσε να ειδοποιηθεί η Αστυνομία, ενώ η γυναίκα αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση.

Εξεταζόμενη από αστυνομικούς, η ηλικιωμένη ανέφερε ότι ο 82χρονος γλίστρησε κι έπεσε στην μπανιέρα καθώς βρισκόταν μόνος του στο σπίτι τους, ενώ αποφάσισαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ επειδή ο σύζυγός της ένιωθε ζαλάδες.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι είχε προηγηθεί μία λογομαχία με τον πατέρα του και ακολούθως κλείστηκε στο υπνοδωμάτιο του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.