Ελλαδα

«Η φύση του φταίει, όλα είναι σκευωρία της πρώην γυναίκας μου» - Τι υποστηρίζει ο πατέρας του 15χρονου

«Ποιος σας είπε ότι χτύπησα τον γιο μου; Εγώ λέω μόνο αλήθειες, έχω ήθος και τιμή» δηλώνει ο πατέρας του ανήλικου για τον καταγγελόμενο ξυλοδαρμό

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεαρό άτομο κοιτά τον ορίζοντα γυρισμένο πλάτη στον φακό
Πάτρα: Τι υποστηρίζει ο πατέρας του 15χρονου για τον φερόμενο ξυλοδαρμό © Unsplash / Lukas Rychvalsky

Πάτρα: Τι υποστηρίζει ο πατέρας του 15χρονου για τον φερόμενο ξυλοδαρμό

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας παραμένει ο 15χρονος που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πατέρα του. Ο πατέρας μίλησε σήμερα (1.7) στην εκπομπή «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και υποστήριξε ότι τα περί άγριου ξυλοδαρμού αποτελούν σκευωρία της πρώην συζύγου του. 

Ο πατέρας του 15χρονου από την Πάτρα δήλωσε στην εκπομπή του Ant1: «Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται είναι ψέματα! Εγώ με τον γιο μου είμαι μια χαρά, δεν μπορούσα δηλαδή να έχω μια παρεξήγηση με το γιο μου; Αυτό το ξέρουμε εμείς δύο χρόνια τώρα, τρία, ότι ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος, αυτό το έχουμε αποδεχτεί και γι’ αυτό και τον προστάτευα. Το ξέρουμε αυτό, ότι ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος, δεν τσακωθήκαμε γι’ αυτό τον λόγο, αυτά είναι όλα ψέματα! Εμείς τσακωθήκαμε για άλλο λόγο. Του είπα ότι, λοιπόν, δεν μπορείς στο σπίτι, να βγαίνει και να μπαίνει ό,τι ώρα θέλει, ειδικά βραδινές ώρες. Αυτός είχε μπλέξει με κάτι παρέες… Αν ίσχυαν αυτά και είχαν γίνει τέτοια πράγματα, τόσο σοβαρά, εγώ θα έπρεπε να ήμουν φυλακή, τώρα, αυτή την στιγμή. Εγώ είμαι έξω και απολαμβάνω το μπανάκι μου σήμερα στη θάλασσα. πώς θα μπορούσα εγώ να είχα κάνει κάτι τέτοιο στο παιδί μου και να βγαίνω έξω και να κάνω αυτά τα πράγματα.

» Μετά το περιστατικό δεν μίλησα με τον γιο μου, προσπάθησα να μιλήσω, δεν τον αφήνουν να μου μιλήσει, δεν τον αφήνουν! Και ο γιος μου τώρα δεν θέλει, ενώ του είπα να έρθει στο σπίτι, δεν τον αφήνουν να γυρίσει σπίτι μην τον κακοποιήσω ξανά. Δεν ξέρω από εκεί και πέρα, τι θα γίνει… Από το 2019 τον πάω σε ψυχολόγο. Αν θα βλέπατε το παιδί, θα καταλαβαίνατε, μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Όμως παρόλα αυτά, εγώ το παιδί μου το πήγαινα στις αρμόδιες Υπηρεσίες, μήπως μπορέσω και το σώσω. Όμως, δυστυχώς, το φέρω και βαρέως, δεν μπόρεσα να τα καταφέρω.

» Δεν ξέρω τώρα γιατί, για ποιους λόγους, η φύση του προφανώς, η φύση του φταίει. Από τότε που έχω χωρίσει με την πρώην σύντροφό μου, το παιδί είχε αυτές τις τάσεις. Δεν είχαμε κανένα θέμα ως προς αυτό, δεν είχαμε κανένα θέμα. Απλώς εγώ του έλεγα… μου να είσαι σοβαρός, να είσαι μετρημένος, να σε αγαπάει ο κόσμος. Άσχετο με την φύση σου, να είσαι σοβαρός, γιατί του έκαναν bullying συνεχώς στο σχολείο. Στο σχολείο να δεις τι του έκαναν! Στον διευθυντή, να δεις τι έκανε και αυτός, γιατί μου έκανε συχνά παράπονα ο διευθυντής, με καλούσε στο γραφείο και μου έλεγε ότι το παιδί κάνει αυτά… Του έλεγα κάνε λίγο υπομονή, τελευταία χρονιά φέτος, θα φύγει από το σχολείο και θα δούμε πού θα πάει. Ακόμα δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι, στο λέω εγώ. Λέει ότι είναι, είναι. Ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι, δεν έχει σεξουαλική ζωή το παιδί ακόμα για να ξέρουμε ακόμα αν είναι αυτό ή όχι. Δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι, αλλά εγώ θεωρώ ότι είναι. Δεν με πείραξε εμένα αυτό, δεν τσακωθήκαμε στην πλατεία εμείς γι’ αυτό το λόγο. Εμείς μαλώσαμε στο σπίτι για το λόγο ότι ήρθε από μια παρέα μέσα στη νύχτα και ήθελε να ξαναπάει πάλι σε άλλη παρέα. Του έκανα παρατήρηση, του λέω ότι, εδώ είναι σπίτι, έχεις αδέλφια, έχεις οικογένεια, δεν μπορείς να βγαίνεις και να μπαίνεις όποτε θες. Ε, και τότε έγινε έκρηξη. Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα να ξέρεις, γιατί όλα αυτά θα αποδειχθούν στο δικαστήριο», είπε ο πατέρας του 15χρονου που φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα και τον θείο του. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2e0jaie0l7d)

Πάτρα: Η τηλεφωνική παρέμβαση του πατέρα του 15χρονου στην εκπομπή

Μάλιστα, μετά την προβολή των δηλώσεων, ο πατέρας του 15χρονου παρενέβη τηλεφωνικά στην τηλεοπτική εκπομπή: «Ποιος σας είπε ότι χτύπησα τον γιο μου; Εγώ λέω μόνο αλήθειες, έχω ήθος και τιμή. Το παιδί βγήκε στην πλατεία και γύρισε αργά. Του έκανα παρατήρηση και μου λέει ότι εγώ θέλω να φύγω από το σπίτι και του είπα τι νομίζεις ότι είναι εδώ το σπίτι, να μπαίνει όποτε θες και να βγαίνεις; Με τη φύση δεν μπορεί να τα βάλει κανένας. Ήμουν ο πρώτος που δέχθηκα ότι είναι ομοφυλόφιλος. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτούς που κάνουν bullying στον γιο μου, πρέπει να αλλάξει ο ίδιος. Ο γιος μου μού επιτέθηκε και με χτύπησε. Ο θείος μένει δίπλα, άκουσε τη φασαρία και ήρθε. Όλα αυτά είναι μια σκευωρία της πρώην γυναίκας μου. Αυτό θα το πω στο δικαστήριο, δεν μπορώ να το πω στον αέρα. Αν αποδειχθεί ότι έχω δίκιο να είσαι σίγουρος ότι θα σε πάρω τηλέφωνο. Είμαι άντρας με ήθος και τιμή».

 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2e1df0fehyx)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.