Ελλαδα

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν μπορεί να βγει από το νοσοκομείο, δηλώνει η Ματίνα Παγώνη

Oι γιατροί θα δώσουν το οκ μετά τις εξετάσεις, είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Δημήτρης Κόκοτας
O Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται έπειτα από έμφραγμα που υπέστη στο τέλος του Μαρτίου © Instagram/dimitris_kokotas

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν μπορεί να βγει από το νοσοκομείο, δηλώνει η Ματίνα Παγώνη

Για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κοκότα μίλησε η Ματίνα Παγώνη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10», μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιουνίου, έπειτα από το έμφραγμα που υπέστη o τραγουδιστής στο τέλος του Μαρτίου.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αντιδρά διαφορετικά και γι' αυτό θέλει υπομονή: «Ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός, αντιδρά ξεχωριστά και γι’ αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι “σε αυτή τη νόσο, αυτός θα πάει έτσι”. Κανένας δεν το ξέρει, εξελίσσεται. Εγώ πιστεύω ότι θέλει χρόνο, θέλει υπομονή και φυσικά και για την οικογένειά του. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχεις έναν άνθρωπο στο νοσοκομείο τόσους μήνες, δεν είναι εύκολο πράγμα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2cdpyiq9pt5)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι στη ΜΑΦ [σ.σ. Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας]. Οι συγγενείς που έχουν ανθρώπους σε μονάδες και στα νοσοκομεία και στις απλές κλίνες, μην νομίζετε ότι είναι εύκολο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να πηγαινοέρχεσαι κάθε μέρα σε ένα νοσοκομείο, να βλέπεις τον άνθρωπό σου σε μια κατάσταση άλφα και να περιμένεις. Εμείς οι γιατροί ξέρουμε κάποια πράγματα, εσείς από την αρχή λέγατε και ρωτούσατε “πότε θα βγει;”, ο καθένας θα βγει όταν πρέπει να βγει».

Η Ματίνα Παγώνη επισήμανε ότι ο τραγουδιστής δεν είναι ακόμα σε κατάσταση να εξέλθει από το νοσοκομείο: «Και αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης δεν μπορεί να βγει και να πάει στο σπίτι του ή σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Θα παραμείνει, θα τον παρακολουθεί η ομάδα που τον παρακολουθεί, θα γίνονται οι εξετάσεις και όταν χρειαστεί και τελειώσουν όλα αυτά, τότε οι γιατροί θα δώσουν το οκ για να βγει από το νοσοκομείο».

Ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται όλο αυτό το διάστημα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια πρόβας με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού J2US, όπου και συμμετείχαν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.