Ελλαδα

Πάτρα: 15χρονος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από πατέρα και θείο όταν τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος

Τι αναφέρουν τοπικά μέσα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πάτρα: 15χρονος ξυλοκοπήθηκε όταν αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος - Ο πατέρας και ο θείος του οι δράστες της επίθεσης

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πατέρα και τον θείο του φέρεται να έπεσε ένας 15χρονος στην Πάτρα, όταν τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος. 

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο 15χρονος αποκάλυψε στον πατέρα του ότι είναι ομοφυλόφιλος, κάτι που τόσο ο πατέρας όσο και ο θείος του ανήλικου δεν δέχονταν. Πατέρας και θείος ξυλοκόπησαν τον 15χρονο, ο οποίος πήγε αιμόφυρτος μέχρι την πλατεία του οικισμού της Πάτρας όπου διαμένουν. Το παιδί μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Το ίδιο το θύμα φέρεται να ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό του. 

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, κάτοικοι του οικισμού που είδαν με τα μάτια τους το περιστατικό ή που το έμαθαν από αυτόπτες μάρτυρες, απόρησαν βλέποντας να περνούν οι μέρες και να μένουν ατιμώρητοι οι δράστες, με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού και να καταγγείλουν το γεγονός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απάντηση που πήραν από τους υπεύθυνους του Χαμόγελου του Παιδιού, ήταν ότι «θα κάνουμε αναφορά, και άμεσα μάλιστα, στην Εισαγγελία Πατρών για να επιληφθεί του περιστατικού».

Η μητέρα του 15χρονου είναι στο πλευρό του παιδιού της.