Ελλαδα

Πέθανε ο ηθοποιός Κωστής Νομικός - Εντοπίστηκε αναίσθητος σε δρόμο της Αθήνας

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του καλλιτέχνη

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κωστής Νομικός: Πέθανε ο ηθοποιός - Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει ότι είχε βρεθεί αναίσθητος σε δρόμο της Αθήνας

Ο Κωστής Νομικός έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (28.6). Την είδηση για τον θάνατο του ηθοποιού έκανε γνωστή μέσα από ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, σημειώνοντας ότι ο Κωστής Νομικός βρέθηκε αναίσθητος σε δρόμο στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο Κωστής Νομικός υπήρξε ηθοποιός και τραγουδιστής. Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Όπως σημειώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κωστής Νομικός έδινε πάντα το παρών σε πορείες και διαμαρτυρίες υπέρ των νέων ηθοποιών, ενώ ήταν και μέλος του ΤΑΣΕΗ. 

Κωστής Νομικός: Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του ηθοποιού

«Με μεγάλη θλίψη βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρηση από τη ζωή ενός αγαπημένου φίλου, εκλεκτού μέλους του ΤΑΣΕΗ, ευαίσθητου ανθρώπου και ωραίου τραγουδιστή. Βρέθηκε χθες δυστυχώς αναίσθητος σε δρόμο του κέντρου... Ο Κωστής μας δεν είναι πια μαζί μας. Του άρεσε να φωτογραφίζεται με όλους τους ηθοποιούς, φοβερός θεατρόφιλος, δεν άφηνε παράσταση, αγωνιστής, πάντα στις πορείες κ στις διαμαρτυρίες υπέρ των νέων ηθοποιών και η επιθυμία του ήταν να συμμετέχει σε παραστάσεις... Η τελευταία του εμφάνιση ήταν σε ένα μικρο χαρακτηριστικό ρόλο στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.. Καλό ταξίδι Κωστή μου...», γράφει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.