Ελλαδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο γυναικοκτόνος που φαίνεται να περνά στη Νομική

Ποια βαθμολογία συγκέντρωσε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο γυναικοκτόνος που φαίνεται να περνά στη Νομική

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία στις Πανελλαδικές και πιθανώς να σπουδάσει νομικά

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2024 και ανάμεσα στα ονόματα υπάρχει και αυτό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του γυναικοκτόνου της Κάρολαιν Κράουτς.

Σύμφωνα με το Star, ο δολοφόνος συγκέντρωσε 17.800 μόρια, 3.000 μόρια περισσότερα από αυτά που χρειάζονται για να εισαχθεί στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού, όπως επιθυμούσε. Εκτιμάται ότι με τη συγκεκριμένη βαθμολογία μπορεί να σπουδάσει στη Νομική Σχολή στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και στο τμήμα της Κομοτηνής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2bjh41oqu4p)

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου, πέρσι είχε διακόψει την προσπάθειά του να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις. Ξεκίνησε με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, όπου κλήθηκε να απαντήσει σε θέματα για τη βία κατά των γυναικών. Η προσπάθειά του πέρσι σταμάτησε εκεί.

O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία της Κάρολαιν Κράουτς και τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας. Ο γυναικοκτόνος καταδικάστηκε για ψευδή κατάθεση και ψευδομαρτυρία με την οποία κατέστησε άλλον κατηγορούμενο.

Σε περίπτωση που ο γυναικοκτόνος περάσει σε κάποια από τις σχολές που έχει δηλώσει στο μηχανογραφικό του, θα φοιτήσει μέσα από το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο κρατείται.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.