Ελλαδα

Liberation: Έρευνα της γαλλικής δικαιοσύνης για την εξαφάνιση των δύο τουριστριών στη Σίκινο

Δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής εδώ και δύο εβδομάδες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σίκινος: Η γαλλική δικαιοσύνη έχει ξεκινήσει έρευνα για την εξαφάνιση των δύο Γαλλίδων τουριστριών - Δημοσίευμα της Liberation.
Στην εξαφάνιση των δύο Γαλλίδων τουριστριών στη Σίκινο αναφέρεται η Liberation σε δημοσίευμά της © ΑΠΕ/ΜΠΕ/Γιάννης Κολεσίδης

Σίκινος: Η γαλλική δικαιοσύνη έχει ξεκινήσει έρευνα για την εξαφάνιση των δύο Γαλλίδων τουριστριών - Δημοσίευμα της Liberation. 

Στην υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Σίκινο σχετικά με την εξαφάνιση των δύο Γαλλίδων τουριστριών, της Μαρί-Πιερ Αρφέλ και της Φρανσουάζ Μπουτό, οι οποίες εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής, αναφέρεται στο σημερινό της φύλλο η γαλλική εφημερίδα Liberation.

Σίκινος: Η Liberation για την εξαφάνιση των δύο Γαλλίδων τουριστριών

Στο σχετικό δημοσίευμα για την εξαφάνιση των τουριστριών στη Σίκινο, σημειώνεται ότι ο γιος της Μπουτό, Φρεντερίκ Ζιλ, δήλωσε σε γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό ότι η μητέρα του «είναι άνθρωπος που δεν ξεπερνά τα όριά της και δεν θα πήγαινε σε ένα μονοπάτι που ήταν πολύ επικίνδυνο γι' αυτήν ή πολύ μακρινό ή πολύ ζεστό».

Ενώ μια φίλη της Αρφέλ, η Λορί Ντελμά, αναφέρει πως έχοντας ήδη κάνει πεζοπορία μαζί της, γνωρίζει πως ήταν προετοιμασμένη για όλα και ότι «η τσάντα της ήταν πάντα γεμάτη με μπάρες δημητριακών, ποτά και φυσικά κουτί πρώτων βοηθειών». 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια «αντίστοιχη έρευνα» με την Ελλάδα έχει ξεκινήσει στη Γαλλία από την εισαγγελία του Ντραγκινιάν για την Αρφέλ και από την εισαγγελία της Ρεμς για την Μπουτό, ενώ συγγενείς των δύο Γαλλίδων αναφέρουν ότι «εθελοντές και σκυλιά αναζήτησης από την περιοχή Αλπ Μαριτίμ της Γαλλίας είναι έτοιμοι να φύγουν για να συνδράμουν στις έρευνες της ελληνικής αστυνομίας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.