Ελλαδα

Εύβοια: «Έπεσαν» τα πρώτα τσουχτερά πρόστιμα για το ελεύθερο κάμπινγκ στην παραλία Θαψά

Καταλήφθηκε από εκατοντάδες σκηνές η «γαλάζια λίμνη» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εύβοια: Τσουχτερά πρόστιμα για τους κατασκηνωτές που έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ στην παραλία Θαψά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Καθημερινοί έλεγχοι.
Βαριά πρόστιμα επιβλήθηκαν σε κατασκηνωτές για το ελεύθερο κάμπινγκ στην παραλία Θαψά της Εύβοιας © Facebook/sterea economy

Εύβοια: Τσουχτερά πρόστιμα για τους κατασκηνωτές που έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ στην παραλία Θαψά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Καθημερινοί έλεγχοι.

Την κινητοποίηση των αρχών της Εύβοιας προκάλεσαν οι εικόνες των κατασκηνωτών που γέμισαν την παραλία Θαψά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Εύβοια: Το ελεύθερο κάμπινγκ «εξαφάνισε» μία από τις ωραιότερες παραλίες - Βαριά πρόστιμα

Σύμφωνα με το evima, η αστυνομία επέβαλε τα πρώτα πρόστιμα στους κατασκηνωτές που έπνιξαν με σκηνές το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος μια από τις ομορφότερες παραλίες της Εύβοιας.

Τα πρόστιμα για την καταπάτηση της παραλίας ήταν αυστηρά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ παράλληλα οι έλεγχοι θα είναι καθημερινοί.

Στην παραλία υπάρχει ειδική ταμπέλα που αναφέρει πως απαγορεύεται το κάμπινγκ.

Παρά την προειδοποίηση, η παραλία παραλία Θαψά στον δήμο Κύμης Αλιβερίου, γνωστή και ως «γαλάζια λίμνη», καταλήφθηκε από εκατοντάδες σκηνές, με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για «υγειονομική βόμβα» που διαταράσσει την καθημερινότητα και την αρμονική διαβίωση, καθώς δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη και προδιαγραφές για την εγκατάσταση κατασκηνωτών στην περιοχή.

Οι κάτοικοι κάλεσαν τις αρμόδιες αρχές να διευθετήσουν το ζήτημα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.