Ελλαδα

Για τη θερμοκρασία του κλιματιστικού η φονική συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού

Αμετανόητος ο δράστης - Το χρονικό της επίθεσης

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία στις φυλακές Κορυδαλλού: Μαχαίρωσε τον συγκρατούμενό του επειδή διαφωνούσαν για τη θερμοκρασία στο κλιματιστικό -Το χρονικό της συμπλοκής.
Η θερμοκρασία στο κλιματιστικό ήταν η αιτία που προκάλεσε τη φονική συμπλοκή μεταξύ κρατούμενων στις φυλακές Κορυδαλλού © Τατιάνα Μπόλαρη/Eurokinissi

Δολοφονία στις φυλακές Κορυδαλλού: Μαχαίρωσε τον συγκρατούμενό του επειδή διαφωνούσαν για τη θερμοκρασία στο κλιματιστικό -Το χρονικό της συμπλοκής.

Αμετανόητος και αδίστακτος χαρακτηρίζεται από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού ο "Νίκο", ο Αλβανός βαρυποινίτης που μαχαίρωσε τον συγκρατούμενό του μόνο και μόνο επειδή διαφωνούσαν για τη θερμοκρασία στο κλιματιστικό.

Φυλακές Κορυδαλλού: Πώς έγινε το έγκλημα

Το θύμα Αλφόνσο Ντότσι πέθανε ακαριαία από τραύμα που του προκάλεσε με αυτοσχέδιο μαχαίρι ο συγκάτοικός του κελί της Δ' πτέρυγας των φυλακών που κρατούνται οι βαρυποινίτες για υποθέσεις ανθρωποκτονιών και άλλων βίαιων εγκληματικών ενεργειών ο μέχρι πρότινος φίλος του.

Μάλιστα οι δύο άνδρες είχαν καταφέρει να αποδράσουν κατά τη μεταγωγή τους το 2018 ενώ εξέτιαν την ποινή τους στο ίδιο κελί. Χαρακτηρίζονταν από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Κορυδαλλού ως ιδιαίτερα σκληροί και έτοιμοι για επεισόδια ανά πάσα στιγμή.

Η συμπλοκή που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι είχε ως αποτέλεσμα να εμπλακούν και άλλοι συγκρατούμενοι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Ντότσι, να τραυματιστεί σοβαρά ένας συγκρατούμενός τους ο οποίος νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο και ελαφρύτερα ένας ακόμη, που απλώς έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Όπως κυνικά αποκάλυψε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους αλλά και στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ο δράστης, όλα έγιναν για τη θερμοκρασία του κλιματιστικού και δεν δίστασε να τραβήξει μαχαίρι με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον έως τότε στενό του φίλο.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης εκτίει ποινή για δύο ανθρωποκτονίες, μεταξύ των οποίων και ενός αγοριού μόλις 2 ετών στην Καλαμάτα το 2011.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.