Ελλαδα

Folli Follie: Χωρίς αναστολή οι ποινές στην οικογένεια Κουτσολιούτσου

Στο σπίτι θα εκτίσουν την ποινή Δημήτρης και Καίτη Κουτσολιούτσου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δίκη Folli Follie: Στη φυλακή η οικογένεια Κουτσολιούτσου
Δίκη Folli Follie: Στη φυλακή η οικογένεια Κουτσολιούτσου © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Δίκη Folli Follie:Στο σπίτι θα εκτίσουν την ποινή Δημήτρης και Καίτη Κουτσολιούτσου - Ποια είναι η μοναδική κατηγορούμενη που θα είναι ελεύθερη

Στο σπίτι τους και όχι στη φυλακή θα εκτίσουν την ποινή τους ο Δημήτρης και η Καίτη Κουτσολιούτσου, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που δεν χορήγησε ανασταλτικό στην έφεση τους, αλλά έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης του ιδρυτή της Folli Follie και της συζύγου του να εκτίσουν την ποινή τους στην κατοικία τους λόγω της προχωρημένης ηλικίας τους.

Αντιθέτως στη φυλακή οδηγείται ο Τζώρτζης Κουτσουλιούτσος γιος του ιδρυτή της Folli Follie Το δικαστήριο δεν χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και στον Ιωάννη Μπεγιέτη, ο οποίος είναι καταζητούμενος.

Αντίθετα, με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων εκτός φυλακής παραμένει η συνεργάτιδα της οικογένειας Κουτσολιούτσου με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και της εγγυοδοσίας υψους 10.000 ευρώ.

Ειδικότερα, το δικαστήριο επέβαλε τις εξής τελικές ποινές:

Στον Δημήτρη Κουτσολιούτσο: Κάθειρξη 17 ετών.
Στον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο: Κάθειρξη 11 ετών.
Στην Αικατερίνη Κουτσολιούτσου: Κάθειρξη 10 ετών.

Στους άλλους δυο καταδικασθέντες συνεργάτες της οικογένειας Κουτσολιούτσου επέβαλε τις εξής ποινές: Στην Ε.Ν. 10 έτη κάθειρξη και στον καταζητούμενο Ιωάννη Μπεγέτη 15 έτη κάθειρξη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.