Ελλαδα

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο αστυνομικός-φρουρός της προέδρου του Αρείου Πάγου

Φέρει αρκετά εγκαύματα τα οποία θα χρειαστούν χρόνο για να επουλωθούν

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο αστυνομικός-φρουρός της προέδρου του Αρείου Πάγου
© ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Πρόεδρος Αρείου Πάγου: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο αστυνομικός-φρουρός - Φέρει αρκετά εγκαύματα τα οποία θα χρειαστούν χρόνο για να επουλωθούν

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο αστυνομικός-φρουρός της προέδρου του Αρείου Πάγου που τα ξημερώματα δέχτηκε επίθεση με βόμβες μολότοφ εν ώρα υπηρεσίας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2am3gulx7dl)

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο αστυνομικός-φρουρός της προέδρου του Αρείου Πάγου 

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των ιατρών του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου προς τους αξιωματικούς του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο τραυματίας δεν διατρέχει κίνδυνο ωστόσο φέρει αρκετά εγκαύματα τα οποία θα χρειαστούν χρόνο για να επουλωθούν. Ως προς το κομμάτι των ερευνών τις οποίες έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία οπτικό υλικό με το όχημα των δραστών βρίσκεται ήδη στα χέρια των αστυνομικών.

Πρόκειται για βίντεο όπου φαίνεται το όχημα να κινείται και να φτάνει στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου. Για τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είναι ξεκάθαρο πώς στόχος δεν ήταν το σπίτι της προέδρου αλλά ο ίδιος ο αστυνομικός καθώς το όχημα με τους τουλάχιστον τρεις δράστες σταμάτησε ακριβώς δίπλα από το περιπολικό όπου βρισκόταν ο αστυνομικός.

Με γρήγορες κινήσεις του πέταξαν βόμβες μολότοφ οι οποίες έσκασαν πάνω στο κορμί του. Ο αστυνομικός από πραγματική τύχη δεν υπέστη σοβαρότερα εγκαύματα καθώς κατάφερε να σβήσει μόνος του τη φωτιά που είχαν αρπάξει τα ρούχα του. Η ανάλυση του οπτικού υλικού έχει λάβει προτεραιότητα στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν ευρήματα που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.