Ελλαδα

Αλεξανδρούπολη: Kαγκελόπορτα έπεσε και τραυμάτισε σοβαρά 4χρονη

Το παιδί νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικά τραύματα και κακώσεις στον πνεύμονα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλεξανδρούπολη: 4χρονη καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα
Αλεξανδρούπολη: 4χρονη καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ EUROKINISSI

Αλεξανδρούπολη: 4χρονη καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα - Το παιδί νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικά τραύματα και κακώσεις στον πνεύμονα

Σοβαρά τραυματίστηκε ένα 4χρονο κοριτσάκι από την Τουρκία, πάνω στο οποίο έπεσε καγκελόπορτα σπιτιού που νοίκιασαν οι γονείς του για ολιγοήμερες διακοπές στην Αλεξανδρούπολη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d29nvtxhyuo1)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο τραυματισμός σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή και το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, με κρανιοεγκεφαλικές αλλά και κακώσεις στον πνεύμονα. Διακομίσθηκε εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κάλεσαν σοκαρισμένοι και έντρομοι οι γονείς του, όταν επιστρέφοντας από το μπάνιο στο σπίτι που νοίκιασαν μέσω της γνωστής πλατφόρμας, έπεσε πάνω του η καγκελόπορτα και το χτύπησε στο κεφάλι και το στήθος όπως οι ίδιοι είπαν.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το παιδί είναι εκτός κινδύνου και οι γονείς θέλουν να πάρει εξιτήριο ώστε να συνεχιστεί η νοσηλεία του στην Κωνσταντινούπολη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.