Ελλαδα

Canadair, Ναυπακτία: Μικρή η ζημιά στο αεροσκάφος

Πόσο θα διαρκέσει η επισκευή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
canadair

Canadair, Ναυπακτία: Μικρή η ζημιά στο αεροσκάφος - Πόσο θα διαρκέσει η επισκευή του

Επισκευή που θα διαρκέσει δύο με τρεις ημέρες χρειάζεται το φτερό του Canadair που υπέστη ζημιές κατά την χθεσινή επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στην Ναυπακτία.

Φωτογραφία του αεροσκάφους που δημοσίευσε ο λογαριασμός Forecast Weather Greece, δείχνει το φτερό του πυροσβεστικού αεροσκάφους που έχει υποστεί ζημιά. Να θυμίσουμε πως το Canadair ενώ πετούσε σε χαμηλό ύψος πάνω από τη φωτιά φαίνεται πως χτύπησε κατά τη διάρκεια της στροφής με το ένα του φτερό τις κορυφές των πεύκων ενώ διακρίνεται στη συνέχεια λίγος λευκός καπνός από τη μηχανή του.

🇬🇷Δεν ξέρουμε αν η λέξη “ΗΡΩΕΣ”. Αρκεί πλέον για να περιγράψει την αυτοθυσία και το μεγαλείο αυτών των Ανθρώπων !!!!! 🇬🇷 🇬🇷 ❗️Εικόνα είναι από το φτερό που χτυπήθηκε πάνω στο δέντρο Πηγή: Giannis le

Posted by Forecast Weather Greece on Tuesday, June 25, 2024

Ωστόσο παρά τη ζημιά στο φτερό ο πιλότος συνέχισε κανονικά την πτήση του και κατάφερε να το επιστρέψει στη βάση του στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν υποστεί βλάβη τα υδραυλικά του συστήματα, παρά μόνο τα ηλεκτρονικά συστήματα.

Νέο βίντεο την ώρα που το φτερό βρίσκει και συγκεκριμένα το αριστερό φτερό του Canadair βρίσκει πάνω στο δέντρο. Βίντεο : Κωνσταντίνος Τσουκαλάς

Posted by Forecast Weather Greece on Tuesday, June 25, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.