Ελλαδα

Φωτιά στη Ναυπακτία: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το κατεστραμμένο φτερό του canadair

Το αεροσκάφος επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά στη Ναυπακτία: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το κατεστραμμένο φτερό του canadair
Φωτιά στη Ναυπακτία: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το κατεστραμμένο φτερό του canadair © Glomex/Skai

Φωτιά στη Ναυπακτία: Φωτογραφία από σπασμένο φτερό του Canadair - Το αεροσκάφος επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι

Φωτογραφία-ντοκουμέντο, για τις ακραίες συνθήκες στις οποίες επιχειρούν οι χειριστές των πυροσβεστικών αεροσκαφών και το πόσο χαμηλά πετούν για να θέσουν υπό έλεγχο τις φωτιές, ήρθε στη δημοσιότητα από τον Πλατανίτη Ναυπακτίας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d29a8ugc7ggh)

Το αεροσκάφος επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, το αεροσκάφος, με πληγωμένο το φτερό του έχει καθηλωθεί στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας και εκεί, θα γίνει η αποκατάσταση της ζημιάς καθώς βρήκε σε δέντρο την ώρα που «βούτηξε» για να απελευθερώσει νερό.

Οπως ανέφερε το κανάλι, το αεροσκάφος δεν υπέστη βλάβη στα υδραυλικά του συστήματα, ωστόσο δεν είναι ασφαλές να μεταφερθεί σε άλλη βάση για να γίνουν οι αναγκαίες επισκευές. Ηταν ευτυχές ότι δεν επηρεάστηκαν οι επιφάνειες ελέγχου του αεροσκάφους, γι' αυτό και ο χειριστής μπόρεσε να συνεχίσει την πορεία του χωρίς πρόβλημα.

Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι το Canadair τέθηκε εκτός… μάχης για μερικές ημέρες και κάθε αεροσκάφος είναι υπερπολύτιμο με τόσες πυρκαγιές που εκδηλώνονται καθημερινά στη χώρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.