Ελλαδα

Σε παύση από την ΕΡΤ ο συμβασιούχος δημοσιογράφος για ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθη νωρίτερα σήμερα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΕΡΤ: Σε παύση ο συμβασιούχος δημοσιογράφος για ενδοοικογενειακή βία

Η διοίκηση της ΕΡΤ ξεκίνησε τη διαδικασία για να τεθεί σε παύση από τα καθήκοντά του ο δημοσιογράφος ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συντρόφου του και συναδέλφου του.

Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Η ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Σε ασφαλές σπίτι η σύζυγος του

Όπως κατάγγειλε στους αστυνομικούς του τμήματος Καταπολέμησης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια η νεαρή κοπέλα, την Κυριακή το ζευγάρι είχε έναν έντονο διαπληκτισμό. Ξαφνικά ο κατηγορούμενος άρχισε να την χτυπά σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η ίδια λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρισκόταν, δεν κατάφερε να πάει την ίδια ημέρα να καταγγείλει το συμβάν αλλά πήγε την επομένη, χθες, Δευτέρα δίνοντας κατάθεση στους αστυνομικούς.

Η κοπέλα βρίσκεται σε ασφαλές σπίτι αυτή τη στιγμή και θα οδηγηθεί σε ιατροδικαστή καθώς φέρει ανάμεσα στα υπόλοιπα ένα βαρύ τραύμα από χτύπημα στο σαγόνι.