Ελλαδα

Συνελήφθη δημοσιογράφος για ενδοοικογενειακή βία

Το θύμα βρίσκεται σε ασφαλές σπίτι - Φέρει βαρύ τραύμα στο πρόσωπο

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Δημοσιογράφος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία - Ξυλοκόπησε τη σύντροφό του έπειτα από διαπληκτισμό - Οι πρώτες πληροφορίες

Ενώπιον της δικαιοσύνης αναμένεται να οδηγηθεί γνωστός δημοσιογράφος της τηλεόρασης, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία με θύμα τη σύντροφό του. Θύτης και θύμα είναι δημοσιογράφοι και εργάζονται στην ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι έθεσε σε παύση τη σύμβαση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Συνελήφθη δημοσιογράφος για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Όπως κατάγγειλε στους αστυνομικούς του τμήματος Καταπολέμησης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια η νεαρή κοπέλα, την Κυριακή το ζευγάρι είχε έναν έντονο διαπληκτισμό. Ξαφνικά ο κατηγορούμενος άρχισε να την χτυπά σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η ίδια λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρισκόταν, δεν κατάφερε να πάει την ίδια ημέρα να καταγγείλει το συμβάν αλλά πήγε την επομένη, χθες, Δευτέρα δίνοντας κατάθεση στους αστυνομικούς.

Η κοπέλα βρίσκεται σε ασφαλές σπίτι αυτή τη στιγμή και θα οδηγηθεί σε ιατροδικαστή καθώς φέρει ανάμεσα στα υπόλοιπα ένα βαρύ τραύμα από χτύπημα στο σαγόνι.

Ο κατηγορούμενος είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη γυναίκα του, εντοπίστηκε συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.