Ελλαδα

Συνελήφθη δημοσιογράφος για ενδοοικογενειακή βία

Το θύμα βρίσκεται σε ασφαλές σπίτι - Φέρει βαρύ τραύμα στο πρόσωπο

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημοσιογράφος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία - Ξυλοκόπησε τη σύντροφό του έπειτα από διαπληκτισμό - Οι πρώτες πληροφορίες.
Γνωστός δημοσιογράφος της τηλεόρασης συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία με θύμα τη σύντροφό του © Eurokinissi (αρχείο)

Δημοσιογράφος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία - Ξυλοκόπησε τη σύντροφό του έπειτα από διαπληκτισμό - Οι πρώτες πληροφορίες

Ενώπιον της δικαιοσύνης αναμένεται να οδηγηθεί γνωστός δημοσιογράφος της τηλεόρασης, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία με θύμα τη σύντροφό του. Θύτης και θύμα είναι δημοσιογράφοι και εργάζονται στην ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι έθεσε σε παύση τη σύμβαση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Συνελήφθη δημοσιογράφος για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Όπως κατάγγειλε στους αστυνομικούς του τμήματος Καταπολέμησης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια η νεαρή κοπέλα, την Κυριακή το ζευγάρι είχε έναν έντονο διαπληκτισμό. Ξαφνικά ο κατηγορούμενος άρχισε να την χτυπά σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η ίδια λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρισκόταν, δεν κατάφερε να πάει την ίδια ημέρα να καταγγείλει το συμβάν αλλά πήγε την επομένη, χθες, Δευτέρα δίνοντας κατάθεση στους αστυνομικούς.

Η κοπέλα βρίσκεται σε ασφαλές σπίτι αυτή τη στιγμή και θα οδηγηθεί σε ιατροδικαστή καθώς φέρει ανάμεσα στα υπόλοιπα ένα βαρύ τραύμα από χτύπημα στο σαγόνι.

Ο κατηγορούμενος είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη γυναίκα του, εντοπίστηκε συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.