Ελλαδα

Δημήτρης Σταρόβας: Παίζει για πρώτη φορά κιθάρα μπροστά στην κάμερα

Η νέα ανάρτησή λίγες μέρες μετά το συγκινητικό βίντεο που μιλάει για την πορεία της υγείας του

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Σταρόβας: Παίζει για πρώτη φορά κιθάρα μπροστά στην κάμερα
Δημήτρης Σταρόβας: Παίζει για πρώτη φορά κιθάρα μπροστά στην κάμερα © dstarovas_official/instagram

Δημήτρης Σταρόβας: Παίζει για πρώτη φορά κιθάρα μπροστά στην κάμερα - Η νέα ανάρτησή λίγες μέρες μετά το συγκινητικό βίντεο που μιλάει για την πορεία της υγείας του

Ο Δημήτρης Σταρόβας ένα μήνα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη σημειώνει πρόοδο στην υγεία του.

Λίγες μέρες μετά το συγκινητικό βίντεο ανάρτησε στο Instagram στο οποίο μιλούσε για την περιπέτεια της υγείας του, ο καλλιτέχνης επανήλθε με νέο βίντεο. Στο κλιπ που δημοσίευσε, κατέγραψε τον εαυτό του να σολάρει με την κιθάρα του ένα κομμάτι χωρίς να μιλάει καθόλου. Μόνο η μουσική της κιθαράς ηχεί με τον ίδιο να γράφει στη λεζάντα του βίντεο ««έτσι κι έτσι».

Το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα

Το συγκινητικό βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα προ ολίγων ημερών

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα.

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης στην έναρξη του βίντεο.

»Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο.

»Οπότε επιφυλάσσομαι.Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα σας φιλώ. Ευχαριστώ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.