Ελλαδα

Αγρίνιο: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες στο εργοτάξιο - Η στιγμή των εκρήξεων (βίντεο)

Εικόνες από το σημείο

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αγρίνιο: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες στο εργοτάξιο πίσσας - Η στιγμή των εκρήξεων καταγράφηκε σε βίντεο

Στο Αγρίνιο ένας 52χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, ενώ δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν από τη φωτιά και τις εκρήξεις σε εργοτάξιο πίσσας στην περιοχή Λεπενούς.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Τρίτης 25 Ιουνίου στο Αγρίνιο. Κάμερα που κατέγραφε από ψηλά τους πυκνούς μαύρους καπνούς, έχει καταγράψει τον ήχο των εκρήξεων στο εργοτάξιο. 

Αγρίνιο: Νεκρός 52χρονος εργαζόμενος στο εργοτάξιο

Ο 52χρονος χειριστής του μηχανήματος παραγωγής πίσσας φαίνεται ότι εγκλωβίστηκε μετά την εκδήλωση φωτιάς και την έκρηξη που ακολούθησε. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου και οι μάρτυρες αναμένεται να μεταβούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας για να καταθέσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος που έχασε τη ζωή του είχε έρθει προ ημερών από την Αθήνα για να εργαστεί στο εργοστάσιο. Το εργοστάσιο, στο οποίο υπάρχουν πολλά εύφλεκτα υλικά, βρίσκεται σε δασική έκταση και στο σημείο έχει σπεύσει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής για να περιορίσει τη φωτιά που έχει ξεσπάσει.

Αγρίνιο: Ένας νεκρός στο εργοτάξιο, η στιγμή των εκρήξεων © agriniotimes.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, πριν από την εκδήλωση της φωτιάς προηγήθηκε έκρηξη σε μηχάνημα έργου, ενώ έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.