Ελλαδα

Άγνωστος πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο γάτα στο Ψυχικό προκαλώντας της παράλυση

Αναζητούνται μάρτυρες για να εντοπιστεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άγνωστος πυροβόλησε γάτα με αεροβόλο στο Ψυχικό - Αναζητούνται μάρτυρες
Άγνωστος πυροβόλησε γάτα με αεροβόλο στο Ψυχικό - Αναζητούνται μάρτυρες ( φωτ. αρχείου) © Tobias/ Unsplash

Ψυχικό: Άγνωστος πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο γάτα - Αναζητούνται μάρτυρες για να εντοπιστεί

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα πράξη κακοποίησης ζώου που ήρθε στο φως της δημοσιότητας με ένα άγνωστο να σημαδεύει και να πυροβολεί με αεροβόλο όπλο από το μπαλκόνι του γάτες στο τραυματίζοντας μία μάλιστα πολύ σοβαρά. Η γάτα που τραυματίστηκε σύρθηκε μέσα σε έναν κήπο όπου στη συνέχεια την εντόπισαν γείτονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER το περιστατικό κακοποίησης της γάτας συνέβη στο Παλαιό Ψυχικό κοντά στη νέα αγορά στις οδούς: Πασχαλιάς, Δάφνης, Αμαριλλίδος και Ανθέων.

Άγνωστος πυροβόλησε γάτα με αεροβόλο στο Ψυχικό - Αναζητούνται μάρτυρες

Η πράξη αυτή προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, με τον Αντιδήμαρχο και αρμόδιο για αδέσποτα ζώα & ζώα συντροφιάς, εθελοντισμού και νεολαίας Γιάννη Δελακουρίδη να τονίζει ότι «η κακοποίηση ζώων στην πόλη μας δεν έχει καμία θέση και δεν θα γίνει ανεκτή από κανέναν».

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ανέφερε: 

«Η κακοποίηση ζώων στην πόλη μας δεν έχει καμία θέση και δεν θα γίνει ανεκτή.
Δυστυχώς πριν λίγες ημέρες ένας «συμπολίτης» μας, «σπάζοντας πλάκα» πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο μια γάτα στην περιοχή του Ψυχικού προκαλώντας της παράλυση από τη μέση και κάτω.
Μετά από πολύωρες επεμβάσεις φιλοξενείται σε κλινική και παρακολουθείται.
Ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες αρχές και τις οργανώσεις, για να εντοπιστεί άμεσα ο συγκεκριμένος εγκληματίας και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Θα παρακαλούσαμε όποιος συμπολίτης μας είδε και γνωρίζει κάτι για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στο Παλαιό Ψυχικό κοντά στη νέα αγορά στις οδούς: Πασχαλιάς, Δάφνης, Αμαριλλίδος και Ανθέων, να επικοινωνήσει άμεσα στο πενταψήφιο νούμερο εκτάκτων αναγκών του δήμου μας 15310, ή στο τηλέφωνο της υπηρεσίας μας 2106773474 ή στο Αστυνομικό τμήμα Φιλοθέης-Ψυχικού 2106712264.
Παρακαλώ κοινοποιήστε
Έχουμε χρέος όχι απλά να αναστρέψουμε τις νοοτροπίες της ανοχής σε περιστατικά κακοποίησης, αλλά να αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι το κάνουμε.
Για το καλό των ζώων, για το καλό της κοινωνίας μας.»

🆘⚠️Ανακοίνωση⚠️🆘 ⚠️Η κακοποίηση ζώων στην πόλη μας δεν έχει καμία θέση και δεν θα γίνει ανεκτή. ⚠️Δυστυχώς πριν λίγες...

Posted by John Delakouridis on Monday, June 24, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.