Ελλαδα

Τι υποστηρίζει η 43χρονη δικηγόρος που καταγγέλλει ποινικολόγο για ξυλοδαρμό

«Το θύμα αναφέρθηκε σε εξύβριση και όχι σε ξυλοδαρμό» αναφέρει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 43χρονη ασκούμενη δικηγόρος
Ασκούμενη δικηγόρος καταγγέλλει ποινικολόγο για ξυλοδαρμό © MEGA

Ασκούμενη δικηγόρος καταγγέλλει ποινικολόγο για ξυλοδαρμό - Τι υποστηρίζει η 43χρονη για το περιστατικό - Η καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ.

«Το θύμα αναφέρθηκε σε εξύβριση και όχι σε ξυλοδαρμό» αναφέρει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, σχετικά με την καταγγελία 43χρονης για τον ξυλοδαρμό της από γνωστό ποινικολόγο. Η καταγγελία της ασκούμενης δικηγόρου έγινε τον περασμένο Απρίλιο. 

Όπως σημειώνει η κ. Δημογλίδου, η ΕΛ.ΑΣ. έλαβε γνώση για το συγκεκριμένο περιστατικό όταν και υπήρξε μια καταγγελία για το αδίκημα της εξύβρισης της 43χρονης από τον δικηγόρο. Το ίδιο το θύμα ανέφερε πως διερευνήθηκε η καταγγελία, καθώς αναζητήθηκε ο φερόμενος ως δράστης, όμως δεν κατέστη δυνατόν να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, με τη δικογραφία να έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Οι ερευνητικές διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 43χρονη αρνήθηκε να μεταβεί για ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν σημάδια ξυλοδαρμού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία, ενώ από την πλευρά της η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου κάνει λόγο για συκοφαντίες. Σε κάθε περίπτωση, επεσήμανε η κ. Δημογλίδου, είναι πιθανόν αφού παραδόθηκε η δικογραφία, να προσκομίστηκαν πρόσθετα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν το αδίκημα του ξυλοδαρμού σε δεύτερο χρόνο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d28th08x6mpd)

Η καταγγελία της 43χρονης δικηγόρου σε βάρος του ποινικολόγου

Η 43χρονη δικηγόρος μίλησε στο MEGA και έδειξε στην κάμερα τα σημεία στο πρόσωπο και το σώμα στα οποία δέχτηκε - όπως καταγγέλλει - χτυπήματα από τον 70χρονο γνωστό δικηγόρο. Υποστηρίζει ότι ο ξυλοδαρμός της έγινε στις 28 Απριλίου στου Ρέντη. «Τσακωνόμαστε για το οικονομικό κομμάτι κατά βάση και αρχίζει να μου λέει ότι είμαι μεγάλη κ… και ότι δεν έχει δει μεγαλύτερη. Ένα δικηγορικό τίποτα, που το πήρε στο γραφείο και με τίμησε. Όταν τόλμησα να αντιδράσω και να πω ότι δεν σε χάλασε κιόλας, ένα σωρό δουλειές σου έβγαζα, με χτύπησε αρχικά. Όλα αυτά με το αυτοκίνητο εν κινήσει, κινδυνεύοντας να σκοτωθούμε. Από την αριστερή πλευρά ο αστυνομικός το διαπίστωσε, φαινόταν η μελανιά στο πρόσωπό μου», ανέφερε η 43χρονη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2869t03zqup)

Αμέσως μετά το επεισόδιο ο γνωστός δικηγόρος στάθμευσε το αυτοκίνητο και έφυγε. Η 43χρονη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά, όπου υπέβαλλε μήνυση και στη συνέχεια πήγε στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η δικηγόρος φέρει εξοίδηση (πρήξιμο – φούσκωμα) στην αριστερή βρεγματική χώρα, εκχύμωση στον αριστερό βραχίονα και μικροεκχύμωση στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού βραχίονα. «Εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Το οξύμωρο είναι ότι μου έχει υποβάλλει μήνυσή ότι εγώ υποτίθεται τον χτύπησα, μέσα στην παράνοια της στιγμής κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν τον ακούμπησα καθόλου, αλλά όταν λέω καθόλου, ενώ εκείνος ισχυρίζεται ότι τον χτύπησα. Δεν έχω λάβει αντίγραφο της δικογραφίας για την έγκληση που μου έγινε», είπε η 43χρονη.

Η 43χρονη για τη «συγγνώμη» του ποινικολόγου μετά τον φερόμενο ξυλοδαρμό

Η δικηγόρος εργάστηκε στο δικηγορικό γραφείο τους δυο τελευταίους μήνες ως εξωτερική συνεργάτης. «Είχαμε κάνει τη συμφωνία την οικονομική για ένα εξευτελιστικό ποσό για δικηγόρο, 400 ευρώ το μήνα και είχε γίνει η συμφωνία ότι το υπόλοιπο των χρημάτων θα δινότανε από εκείνον με τη μορφή ανάληψης κατ’ αποκοπή υποθέσεων, οπού θα κρατούσα την αμοιβή. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Δύο μέρες μετά το συμβάν ο συγκεκριμένος με κάλεσε για να μου πει ότι δήθεν μου ζητά συγγνώμη. Του το έκλεισα. Εκείνος μου προσέφερε δουλειά λέγοντας μου ‘θέλεις να σου στείλω μια υπόθεση’, τηλέφωνα επί τηλεφώνων, να μου λέει πόσο μετάνιωσε, ‘λυπήσου με πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μου’. Μου έχει αφήσει μια πικρά και μια οργή όπου κάθε περίεργος χειροδικεί για να καταφέρει αυτό που θέλει για να αποφύγει τις ευθύνες του για να ξεσπάσει», είπε η 43χρονη δικηγόρος.

H σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου μέσω του δικηγόρου της υποστηρίζει ότι δέχεται bullying από την 43χρονη. «Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω δεχθεί επανειλημμένως διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό μου, που εσχάτως αναφέρεται ως "ασκούμενη δικηγόρος 43χρονη", η οποία έχει παρουσιαστεί δημοσίως, άλλοτε ως δήθεν συνεργάτης του γραφείου μου, και ιδιωτικώς, ως φερόμενη εφήμερη ερωτική σύντροφος του συζύγου μου, άνευ της δικής μου γνώσεως, για οποιαδήποτε από τις επικαλούμενες δύο εκδοχές της».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d28tmn6jj4dd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.