Ελλαδα

Τέσσερα χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή σε 46χρονο που χτύπησε τη σύζυγό του με λοστό

Η γυναίκα δεν είχε καταγγείλει προηγούμενα περιστατικά από φόβο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Καλαμάτα: Τέσσερα χρόνια χωρίς αναστολή για χτύπημα στην σύζυγο με λοστό

Σε φυλάκιση 4 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή και με την εντολή πραγματικής έκτισης της ποινής και την έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, καταδικάστηκε σήμερα 46χρονος με καταγωγή από την Αλβανία και διαμονή στην Καλαμάτα.

Ο άνδρας το Σάββατο συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, απειλή, βαριές σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων, εναντίον της 25χρονης συζύγου του.

Κατά την ακροαματική διαδικασία παραδέχτηκε την πράξη του ζητώντας συγνώμη, υποστηρίζοντας όμως πως πρώτη φορά φέρθηκε βίαια μετά από χρήση αλκοόλ.

Η γυναίκα από την πλευρά της κατέθεσε ότι στα δύο χρόνια που μένουν μαζί είναι τουλάχιστον η τέταρτη φορά που την χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο και με σιδερένια βέργα στο σώμα.

Τις προηγούμενες φορές δεν είχε καταγγείλει το γεγονός καθώς την έπειθε ζητώντας συγνώμη αλλά και την απειλούσε πως αν αποκαλύψει την αλήθεια θα την χτυπήσει ξανά. Στο τελευταίο περιστατικό οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά όπως είπε θα το έκανε και η ίδια γιατί είχε φτάσει στα όριά της.

Πηγή: ΕΡΤ