Ελλαδα

Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης

Eίχαν παντρευτεί την δεκαετία του 1980

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Ηλιάδης: Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Γιώργος Ηλιάδης: Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης, με τη δυσάρεστη είδηση να γίνεται γνωστή μέσω του γαμπρού του.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, με μια ανάρτησή του στο Facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για τον θάνατο του πεθερού του. «Καλό παράδεισο αγαπημένε μου πεθερέ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες του Γιώργου Ηλιάδη.

Γιώργος Ηλιάδης: Ο επιχειρηματίας που είχε παντρευτεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Γιώργος Ηλιάδης ήταν επιχειρηματίας και δημοσιογράφος, και υπήρξε σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ο γάμος τους κρατήθηκε μυστικός, και διήρκησε μόλις 1,5 χρόνο. Μετά το διαζύγιό του από την ηθοποιό, ο Γιώργος Ηλιάδης ξαναπαντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο.

Αλίκη και Ηλιάδης παντρεύτηκαν κρυφά στις αρχές της δεκαετίας του '80, στην Παναγία Γοργοεπήκοο, το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών. Για τον γάμο, γνώριζαν μόνο οι στενοί φίλοι του ζευγαριού. Με την ίδια μυστικότητα, βγήκε και το διαζύγιο του ζευγαριού λίγο καιρό μετά.

Ο Γιώργος  Ηλιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για την Αλίκη είχε πει: «Εκείνο που κυρίως χαρακτήριζε την Αλίκη και στην δουλειά της και στην ιδιωτική της ζωή και στην συμπεριφορά της στους ηθοποιούς, αλλά και στους φίλους της -και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε μιλώντας με τον Φασουλή, μιλώντας με αυτούς τους ανθρώπους- ήταν η αρχοντιά. Η Αλίκη ήταν αρχόντισσα! Τίποτα άλλο. Και αρχόντισσα όχι με την έννοια την οικονομική, η αρχοντιά είναι κάτι το ηθικό δεν είναι οικονομικό. Η Αλίκη δεν ήταν ούτε της Μυκόνου, ούτε των κοσμικών νησιών. Πήγαινε στο κτήμα της στον Άγιο Θεολόγο και αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο Σταμάτης Φασουλής, ο Δάνης Κατρανίδης, όλοι οι φίλοι της που τους καλούσε τακτικά στο κτήμα της επάνω. Όχι μόνο ήταν ένας καθημερινός άνθρωπος, αλλά ήταν πως να το πω, ο απλός άνθρωπος του χωριού. Πού να πλησιάσει παπαράτσι;»

«Όσο και να παιδέψω το μυαλό μου δεν μπορώ να θυμηθώ και να πω κάτι το αρνητικό. Όσο και να παιδέψω το μυαλό μου και να σκεφτώ στιγμές που ζήσαμε μαζί. Αυτό που εντυπωσίαζε κάποιον όταν γνώριζε την Αλίκη ήταν φρεσκάδα της. Και όταν λέω φρεσκάδα, δεν εννοώ μόνο την όψη της, οι κουβέντες είχαν μια φρεσκάδα. Είχε φρεσκάδα η Αλίκη και αυτό το εξέπεμπε»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.