Ελλαδα

Πατέρας Λύτρα: «Του έδωσε αφορμή, ήταν η κακιά η ώρα»

Ο ποινικολόγος παραμένει κρατούμενος στον Κορυδαλλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Απόστολος Λύτρας μετά την απολογία του
Φωτογραφία Αρχείου © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Πατέρας Λύτρα: «Του έδωσε αφορμή, ήταν η κακιά η ώρα»

Ο Μανώλης Λύτρας, πατέρας του γνωστού ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για την υπόθεση του γιου του, τονίζοντας πως «ήταν η κακιά η ώρα».

«Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης και τώρα προφυλακίστηκε. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα δικαστεί βέβαια. Θα το περάσουμε, τι να κάνουμε. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα σηκώσει χέρι. Έδωσε και η γυναίκα του αφορμή. Δεν είχε πρόβλημα το παιδί, δεν είχε πρόβλημα. Ήταν η κακιά η ώρα», είπε ο Μανώλης Λύτρας.

Ο ποινικολόγος κρατείται έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η 18η ανακρίτρια καθώς θεωρήθηκε ύποπτος φυγής και επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Παράλληλα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, αναμένεται να καταθέσει αίτημα διαζυγίου. Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η αίτηση αναμένεται να δρομολογηθεί μετά του Αγίου Πνεύματος ενώ  η κ. Πολυζωγοπούλου θα ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.