Ελλαδα

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 επιβαίνοντες της θαλαμηγού

Κατασχέθηκε το σκάφος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά στην Ύδρα
Φωτιά στην Ύδρα /Φωτογραφία: Εποχικοί Πυροσβέστες/Facebook

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 επιβαίνοντες της θαλαμηγού 

Στη σύλληψη 13 επιβαινόντων της θαλαμηγού «Περσεφόνη» από όπου έριξαν πυροτεχνήματα και προκάλεσαν τη μεγάλη φωτιά στο πευκοδάσος της Ύδρας, προχώρησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά. Κατά πληροφορίες το σκάφος έχει κατασχεθεί. 

Η ανακοίνωση από την Πυροσβεστική:

«Συνελήφθησαν σήμερα, 22 Ιουνίου 2024, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), του Πυροσβεστικού Σώματος, δεκατρείς (13) ημεδαποί, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Μπίστι, στο νησί της Ύδρας, τις βραδινές ώρες, χθες, 21 Ιουνίου 2024. Οι προαναφερόμενοι θα οδηγηθούν αύριο το πρωί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά».

Υπενθυμίζεται πως το τουριστικό σκάφος Persefoni I, το είχε νοικιάσει παρέα 17 αλλοδαπών, οι οποίοι πέταξαν πυροτεχνήματα και προκάλεσαν τη φωτιά στην Ύδρα.

Οι επιβαίνοντες στο σκάφος αντιλήφθηκαν άμεσα τι είχαν κάνει και προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά και όταν δεν κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο, κάλεσαν την Πυροσβεστική και έφυγαν από το σημείο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.