Ελλαδα

Ύδρα: Οργή για τα πυροτεχνήματα από σκάφος που προκάλεσαν φωτιά

Πυρκαγιά στο μοναδικό πευκοδάσος του νησιού - Αγανάκτηση του δημάρχου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι αντικοινωνικοί και τα πυροτεχνήματα τους
© Facebook/Εποχικοί Πυροσβέστες

Ύδρα: Αγανάκτηση για τους ανεύθυνους που άναψαν πυροτεχνήματα σε σκάφος την ώρα που έπνεαν ισχυροί άνεμοι, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.

Οργή έχουν προκαλέσει στην Ύδρα τα πυροτεχνήματα που πέταξαν άτομα, τα οποία επέβαιναν σε σκάφος, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά το βράδυ της Παρασκευής στο μοναδικό πευκοδάσος του νησιού, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν εποχικοί πυροσβέστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φωτιά, η οποία έχει πλέον οριοθετηθεί, εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο με δέντρα και χαμηλή βλάστηση, όπου δεν υπάρχει δρόμος. Πλέον, η εικόνα είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις βραδινές ώρες και υπάρχουν μόνο διάσπαρτες εστίες.

Στο σημείο επιχειρούν τρεις πυροσβέστες, πέντε εθελοντές, ένα όχημα και ένα ελικόπτερο.

🔥 Πυρκαγιά στην Ύδρα. Η πυρκαγιά που προκλήθηκε απο σκάφος που πετούσε πυροτεχνήματα, καίει το μοναδικό πευκοδάσος του...

Posted by Εποχικοί Πυροσβέστες on Friday, June 21, 2024

Ύδρα: Τι δήλωσε ο δήμαρχος για τα πυροτεχνήματα

«Μας προκαλεί αγανάκτηση ότι κάποιοι τόσο ανεύθυνα ρίχνουν πυροτεχνήματα σε πευκοδάσος», δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d26cw551ck7l)

Ο ίδιος, μάλιστα, είπε ότι ο δήμος θα κινηθεί αστικά κατά αυτών που προκάλεσαν τη φωτιά όταν αυτοί εντοπιστούν από τις αρχές.

«Είμαστε στο πικ της τουριστικής περιόδου καλό είναι να είναι όλοι υπεύθυνοι για το τι κάνουν», πρόσθεσε ο κ. Κουκουδάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.