Ελλαδα

Νεκρός 55χρονος από τη φωτιά στη Μυρτιά Ηλείας

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Φωτιά στην Ηλεία:Νεκρός 55χρονος από τη φωτιά στη Μυρτιά - Νέο 112 στην Ηλεία για εκκένωση χωριών 

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας 55χρονος άνδρας που συμμετείχε στις προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς στη Μυρτιά Ηλείας, νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι. Ο άτυχος άνδρας, ένιωσε μια δυσφορία, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και κατέρρευσε. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος με τους διασώστες να φτάνουν στο σημείο και απλώς να διαπιστώνουν πως δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Τα ακριβή αίτια θανάτου του 55χρονου θα διαπιστωθούν κατά την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στο νεκροτομείο της Πάτρας.

Νεκρός 55χρονος από τη φωτιά στη Μυρτιά Ηλείας

Πρόκειται για το πρώτο θύμα της φετινής αντιπυρικής περιόδου, που μαζί με δεκάδες εθελοντές και πυροσβέστες πάλευαν να θέσουν υπό έλεγχο πυρκαγιά στη συγκεκριμένη περιοχή. Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα των παθολογικών αιτιών, ένας συνδυασμός υψηλών θερμοκρασιών, πολύωρης παραμονής στον ήλιο, η υπερπροσπάθεια και φυσικά η εισπνοή καπνού.

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η χώρα καθώς μεγάλες φωτιές έχουν ξεσπάσει σε Ηλεία και Αργολίδα ενώ στον οικισμό Χωρέμηστη Μεγαλόπολη Αρκαδίας κάηκαν σπίτια.