Ελλαδα

Νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη - Σκότωσε τη σύζυγό του με κατσαβίδι

Μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη:80χρονος σκότωσε την σύζυγό του με κατσαβίδι

Νέα γυναικοκτονία στη χώρα μας με θύμα μία 73χρονη γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη και θύτη τον 80χρονο άνδρα της που τη σκότωσε χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι. Αμέσως μετά την αποτρόπαιη πράξη του, ο ηλικιωμένος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν για τη γυναικοκτονία από γείτονες που άκουσαν τις φωνές και τις κραυγές από την κατοικία του ζευγαριού στην. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 9:08, γείτονας είδε τον ηλικιωμένο να βγαίνει στο μπαλκόνι και να φωνάζει «Σκότωσα τη γυναίκα μου».

Νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη -Σκότωσε τη σύζυγό του με κατσαβίδι

Όπως αναφέρει το radioevros.gr όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, βρήκε την 73χρονη γυναίκα νεκρή και τον 80χρονο άνδρα σοβαρά τραυματισμένο από την απόπειρα αυτοκτονίας του. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), όπου νοσηλεύεται.

Οι αρχές διεξάγουν εντατικές έρευνες για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες και τα κίνητρα πίσω από τη γυναικοκτονία. Σύμφωνα με τους περίοικους υπήρχαν συνεχώς καυγάδες μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού, αλλά κανείς δεν περίμενε να φτάσει η κατάσταση στην ανθρωποκτονία.