Ελλαδα

Aκτινολόγος στο «Ελπίδα» μπήκε αγκαλιά με εγκαταλελειμμένο βρέφος στον αξονικό τομογράφο

«Δεν ένιωσα ότι έκανα κάτι διαφορετικό, κάθε μέρα το κάνουμε αυτό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Aκτινολόγος στο «Ελπίδα» στον αξονικό τομογράφο με εγκαταλελειμμένο βρέφος
Aκτινολόγος στο «Ελπίδα» στον αξονικό τομογράφο με εγκαταλελειμμένο βρέφος © Facebook

Aκτινολόγος στο «Ελπίδα» στον αξονικό τομογράφο με εγκαταλελειμμένο βρέφος - «Δεν ένιωσα ότι έκανα κάτι διαφορετικό, κάθε μέρα το κάνουμε αυτό»

Μία συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς έκανε ακτινολόγος στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα, όταν μπήκε στον αξονικό τομογράφο μαζί με ένα εγκαταλελειμμένο βρέφος, καθώς δεν υπήρχε συνοδός για να το ακινητοποιήσει.

Η ακτινολόγος Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη ανήρτησε τη σχετική φωτογραφία στο Facebook γράφοντας «θεώρησα σωστό [τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη] να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε & η μητέρα του, αν δεν το είχε εγκαταλείψει, ένας Θεός ξέρει γιατί...!!».

«Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό, όπως οφείλουμε να βλέπουμε όλους γύρω μας. Να μάθουμε ότι η καρδιά γεμίζει δίνοντας ...και ότι αν δεν υπαρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο, ο,τι άλλο και να κάνουμε είναι ανώφελο» κατέληξε στην ανάρτησή της η ακτινολόγος του «Ελπίδα».

Η ανάρτηση της ακτινολόγου που μπήκε στον αξονικό τομογράφο μαζί με ένα εγκαταλελειμμένο βρέφος

«Όταν δουλεύεις μέσα στο πόνο,όλα τα άλλα προβλήματα σου φαίνονται σαχλά και μαθαίνεις κάθε μέρα να χαμογελάς από καρδιάς!!

Η φωτογραφία είναι από εξέταση εγκαταλελειμμένου βρέφους,δεν είχε συνοδό να το ακινητοποιήσει και δεν μπορούσα από ενσυναίσθηση να το αφήσω με μια αποτυχημένη εξέταση στην αξονική τομογραφία.
Θεώρησα σωστό[τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη] να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε & η μητέρα του,αν δεν το είχε εγκαταλείψει, ένας Θεός ξέρει γιατί...!!

Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό, όπως οφείλουμε να βλέπουμε όλους γύρω μας .

Να μάθουμε ότι η καρδιά γεμίζει δίνοντας ...και ότι αν δεν υπαρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο, οτι άλλο και να κάνουμε είναι ανώφελο.
Καλημέρα με πολλη αγάπη »

Όταν δουλεύεις μέσα στο πόνο,όλα τα άλλα προβλήματα σου φαίνονται σαχλά και μαθαίνεις κάθε μέρα να χαμογελάς από...

Posted by Efterpi Konstantarogianni on Wednesday, June 19, 2024

«Κάθε μέρα το κάνουμε αυτό»

Η κ. Κωνστανταρογιάννη μίλησε στο ΟΡΕΝ το πρωί της Παρασκευής και είπε «είναι τιμή μου που εργάζομαι εκεί (σ.σ. στην ογκολογική μονάδα)» και πρόσθεσε ότι «το παιδί είχε καλή έκβαση».

Όσο για την κίνηση της να μπει και η ίδια μαζί με το μωρό στον αξονικό τομογράφο είπε «κάθε μέρα το κάνουμε αυτό, δεν ένιωσα ότι έκανα κατι διαφορετικό γιατί για εμάς είναι καθημερινότητα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d25goirlovq9)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.