Ελλαδα

«Κολλημένος» από νωρίς ο Κηφισός λόγω ατυχήματος

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κηφισός με μποτιλιάρισμα
Κηφισός με μποτιλιάρισμα © Eurokinissi

Κίνηση στους δρόμους: Κολλημένος ο Κηφισός λόγω ατυχήματος - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Έντονα προβλήματα με την κίνηση στους δρόμους παρατηρούνται και σήμερα με επίκεντρο τον Κηφισό το πρωί της Παρασκευής λόγω ατυχήματος που σημειώθηκε στο ρεύμα καθόδου προς Πειραιά έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων. Συγκεκριμένα το πρόβλημα αρχίζει από την έξοδο της Αττικής Οδού και φτάνει μέχρι και την Ιερά Οδό.

Κίνηση στους δρόμους: Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Αναλυτικά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, αυξημένη κυκλοφορία καταγράφεται αυτή τη στιγμή στους περισσότερους οδικούς άξονες της Αττικής.

Προβλήματα στη λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου από το Χαϊδάρι έως διυλιστήρια.

Σημειωτόν πάνε οι οδηγοί στην Αθηνών-Λαμίας, στον κόμβο Καλυφτάκη έως την έξοδο της Αθηνών αλλά και από Ιερά Οδό έως Λάμπρου Κατσώνη.

Κίνηση παρατηρείται στην Αθηνών-Λαμίας και στον κόμβο Καλυφτάκη έως την είσοδο της Αθηνών και από Ιερά Οδό έως Κωστή Παλαμά.

Έντονη συμφόρηση παρατηρείται και στην Πέτρου Ράλλη. Το ίδιο σημαντικά είναι τα προβλήματα στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το Χίλτον, στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κυρίως στο ρεύμα ανόδου.

Μποτιλιαρισμένη είναι και η Κηφισίας και στα δυο ρεύματα τμηματικά ενώ προβλήματα υπάρχουν κατά τόπους και στη Μεσογείων.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται, τέλος, στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.