Ελλαδα

Απόστολος Λύτρας: Το πρώτο βράδυ στη φυλακή - Γιατί τσακώθηκε με συγκρατούμενό του

Ποιος τον επισκέφθηκε και γιατί φοβάται για τη ζωή του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόστολος Λύτρας: Το πρώτο βράδυ στη φυλακή
Απόστολος Λύτρας: Το πρώτο βράδυ στη φυλακή © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Απόστολος Λύτρας: Το πρώτο βράδυ στη φυλακή - Ποιος τον επισκέφθηκε και τι είπε στην διευθύντρια των φυλακών

Την πρώτη του νύχτα στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Ο κ. Λύτρας θα βρίσκεται στο εξής στην ΣΤ’ πτέρυγα ων φυλακών Κορυδαλλού, (VIP πτέρυγα), εκεί που έχουν κρατηθεί στο παρελθόν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

Ο ποινικολόγος βρίσκεται σε κελί υψίστης ασφαλείας μαζί με άλλους 2 κρατούμενους: Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα, που είχε συλληφθεί για απάτη και ακόμα έναν επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d25eknxn94up)

Το πρόγραμμα των κρατουμένων στη συγκεκριμένη πτέρυγα δεν διαφέρει με τους υπόλοιπους, αλλά για λόγους ασφαλείας, δεν συναντώνται ποτέ με τους άλλους. Για παράδειγμα. θεωρείται επικίνδυνη η συνάντηση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα με συγκεκριμένους κρατούμενους, που ενδέχεται να οδηγήθηκαν στη φυλακή από υπόθεση που είχε χειριστεί ο ίδιος.

Η πρώτη μέρα του Απόστολου Λύτρα στη φυλακή: Με ποιον τσακώθηκε και ποιος τον επισκέφτηκε

Χθες ο γνωστός ποινικολόγος δέχτηκε δύο επισκέψεις, από τον δικηγόρο του και την αδερφή του. Να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι του μπορούν να τον επισκέπτονται καθημερινά τα πρωινά ενώ οι συγγενείς του, πρωί ή μεσημέρι.

Η πρώτη προστριβή του ποινικολόγου ήρθε με τον επιχειρηματία από την Αράχωβα. Συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος που είναι μανιώδης καπνιστής πήγε να ανάψει τσιγάρο και τότε του είπε ο επιχειρηματίας ότι έχει κάνει εγχείρηση στους πνεύμονες και να μην το ανάψει.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d25e17qfbtkx)

Γιατί ο Απόστολος Λύτρας φοβάται για τη ζωή του

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του «Live News»  ο Απόστολος Λύτρας, σε ακρόαση που είχε με την διευθύντρια των φυλακών, εξέφρασε φόβους για την ζωή του, καθώς είναι πιθανό να έρθει αντιμέτωπος με ανθρώπους που έχουν οδηγηθεί στην φυλακή λόγω υποθέσεων που έχει αναλάβει. Κι αυτή με την σειρά της τον παρέπεμψε για τα αιτήματά του στον εισαγγελέα συμπληρώνοντας όλα τα αναγκαία έγγραφα για τα αιτήματά του.

Ο Κωνσταντίνος Βαρσάμης, Πρόεδρος Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας μίλησε στην εκπομπή για τις πρώτες ώρες του Απόστολου Λύτρα στην φυλακή του Κορυδαλλού.

«Δεν είναι μόνο η πρώτη νύχτα δύσκολη για κάποιον νεοεισερχόμενο κρατούμενο. Είναι ο πρώτος κι ενδεχομένως και ο δεύτερος μήνας που είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Η ψυχολογία των νεοεισακτέων κρατουμένων επιβαρύνεται πάρα πολύ και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην αντιμετώπισή τους» είπε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d24w16914nzl)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.