Ελλαδα

Πασχάλης Τερζής: «Ζει τον έρωτά του με τη Μαίρη» λέει ο εγγονός του

Πού βρίσκεται σήμερα ο αγαπητός λαϊκός τραγουδιστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πασχάλης Τερζής: Πού βρίσκεται σήμερα ο αγαπητός λαϊκός τραγουδιστής
Πασχάλης Τερζής: Πού βρίσκεται σήμερα ο αγαπητός λαϊκός τραγουδιστής © ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

Πασχάλης Τερζής: Πού βρίσκεται σήμερα ο αγαπητός λαϊκός τραγουδιστής - Όσα είπε ο εγγονός του

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε ο εγγονός του Πασχάλη Τερζή και μεταξύ άλλων μίλησε για τον παππού του που ζει μακριά από τη δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια.

Ο 20χρονος εγγονός του Πασχάλη Τερζή που σπουδάζει στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ανέφερε ότι ο παππούς του δεν σταμάτησε το τραγούδι λόγω προβλημάτων υγείας, όπως πολλά δημοσιεύματα είχαν αναφέρει στο παρελθόν.

Πιο αναλυτικά, εξήγησε: «Ο παππούς μου δεν σταμάτησε το τραγούδι λόγω ασθένειας, αλλά από δική του προσωπική επιλογή. "Μέχρι εδώ έχω να δώσω" μου είπε».

Πασχάλης Τερζής: «Κάνει μια ήρεμη ζωή αγρότη και ζει τον έρωτά του με τη Μαίρη»

«Μου είχε πει ότι το να αφήσει το μικρόφωνο ήταν από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήρε. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να μένεις με την ωραία ανάμνηση κάποιου. Το ίδιο έκανε και η Χάρις Αλεξίου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Μα, ουσιαστικά αυτό δεν είναι γενναιόδωρο προς τον εαυτό σου αλλά και προς το κοινό. Να προσφέρεις μόνο όταν εσύ νιώθεις πως μπορείς» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς δε αν τον βλέπει συχνά, ο εγγονός του Πασχάλη Τερζή αποκάλυψε τη νέα ζωή του τραγουδιστή. «Τον είδα πολύ πρόσφατα, είναι μια χαρά. Έχει τον μπαχτσέ του, τα φρούτα, τα λαχανικά, τις κότες του. Κάνει μια ήρεμη ζωή αγρότη. Ζει τον έρωτά του με τη Μαίρη, είναι πολύ αγαπημένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.