Ελλαδα

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Σμπυράκης

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Χαλκίδα

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Γιώργος Σμπυράκης: Πέθανε στα 55 του χρόνια ο ηθοποιός - Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Χαλκίδα

Ο Γιώργος Σμπυράκης πέθανε ξαφνικά μόλις δύο ημέρες μετά τα γενέθλιά του. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σπύρος Μπιμπίλας/ 

«Σήμερα δυστυχώς είχαμε και πάλι άσχημα νέα για τον καλλιτεχνικό μας χώρο με δυο αποχωρήσεις. Ο αγαπημένος φίλος και άξιος συνάδελφος, ο Γιώργος Σμπυράκης της γενιάς μας έφυγε εντελώς ξαφνικά δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του. Υπηρέτησε με αγάπη το θέατρο, αρχικά με τον θίασο ΚΑΘΡΕΠΤΗ της Πέπης Οικονομοπούλου και μετά στο ΚΘΒΕ», γράφει ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του. 

Ο Γιώργος Σμπυράκης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Ο Γιώργος Σμπυράκης ήταν ηθοποιός και σκηνοθέτης, πολύ αγαπητός στη Χαλκίδα, τον τόπο καταγωγής και διαμονής του. Είχε συμμετάσχει σε θεατρικές παραγωγές στην Αθήνα, μικρού μήκους ταινίες, ενώ είχε βραβευτεί και σε διαγωνισμό τραγουδιού στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, εδώ και πολλά χρόνια έμενε μόνιμα στον τόπο καταγωγής του τη Χαλκίδα, όπου συνεργαζόταν με θεατρικές ομάδες ανεβάζοντας θεατρικές παραστάσεις. Ζούσε μόνος του και του άρεσε να ασκείται, μάλιστα ως μέσο μετακίνησης στην πόλη χρησιμοποιούσε αποκλειστικά το ποδήλατο. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, εχθές το βράδυ διασκέδαζε με φίλους του στο πάρκο του λαού όπου πήγαινε τακτικά. Αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να τον μεταφέρουν στο σπίτι του κάτι που έγινε άμεσα. Εν συνεχεία οι φίλοι του τον καλούσαν στο τηλέφωνο για να διαπιστώσουν ένα είναι καλά, όμως εκείνος δεν απαντούσε. Τον εντόπισαν νεκρό το πρωί της Πέμπτης.