Ελλαδα

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Απόστολος Λύτρας
© Eurokinissi

Απόστολος Λύτρας: Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στην πρώην σύζυγό του - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία σε βάρος της πρώην συζύγου του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα.

Η ποινική δίωξη έγινε για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή μετά από τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Να σημειωθεί πως μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο.

Απόστολος Λύτρας: Θα εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του αν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως η Εισαγγελία διαβίβασε στην 18η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα που χειρίζεται την υπόθεση, αντίγραφα της δικογραφίας.

Στόχος να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον ποινικολόγο μετά την απολογία του για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του. Αν ο κατηγορούμενος δικηγόρος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν, τότε θα εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του.

Να σημειωθεί πως αντίγραφα της δικογραφίας διαβάστηκαν και στην Εισαγγελία Εφετών για τις περαιτέρω ενέργειές της όσον αφορά τον δικηγόρο και συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα, τον οποίο επίσης έχει μηνύσει η κυρία Πολυζωγοπούλου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.