Ελλαδα

Στάση εργασίας την Πέμπτη από ΑΔΕΔΥ και Εργατικό Κέντρο Αθήνας

Aπό τις 11:00 πμ έως τη λήξη του ωραρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ντουντούκα δε λείπει από τις απεργιακές συγκεντρώσεις
© Konstantinos Tsakalidis / SOOC

AΔΕΔΥ: Στάση εργασίας την Πέμπτη - Ανακοίνωση και από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας

Την προκήρυξη στάσης εργασίας για την Πέμπτη 20 Ιουνίου ανακοίνωσαν η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ζητώντας την άμεση απόσυρση της τροπολογίας και την ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Ειδικότερα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, στις 11:00 πμ έως τη λήξη του ωραρίου, για τους εργαζόμενους με κάθε σχέση εργασίας σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες σε Αττική και Στερεά Ελλάδα, ζητώντας την απόσυρση της τροπολογίας και την ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ άμεσα.

 «Ενώνουμε τις φωνές μας με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στη συγκέντρωση των Σωματείων τους την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, στις 12:00, στο Σύνταγμα» αναφέρει η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της.

Την πραγματοποίηση τετράωρης στάσης εργασίας την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., αποφάσισε και το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, 18 Ιουνίου.

 Σε ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας ζητά να ανανεωθούν άμεσα όλες οι συμβάσεις των εργαζομένων και να λειτουργήσει η ΛΑΡΚΟ, με βάση τις ρεαλιστικές προτάσεις των σωματείων.

«Όλοι στη συγκέντρωση των σωματείων της ΛΑΡΚΟ την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, στις 12:00, στο Σύνταγμα» αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.