Ελλαδα

Αγωνία για την τύχη των δύο τουριστριών στη Σίκινο - Συνεχίζονται οι έρευνες

Ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δύο τουρίστριες να χάθηκαν μαζί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σίκινος
Σίκινος: Έρευνες για την εξαφάνιση των δύο τουριστριών © ΑΠΕ - ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Σίκινος: Έρευνες για την εξαφάνιση των δύο τουριστριών - Ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δύο τουρίστριες να χάθηκαν μαζί 

«Σβήνουν» οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανές οι δύο τουρίστριες από τη Γαλλία που εξαφανίστηκαν στη Σίκινο. Η 64χρονη και η 73χρονη αγνοούνται από τις 14 Ιουνίου και έως σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό τους παραμένουν άκαρπες. 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σικίνου, Βασίλη Μαράκη, η μία από τις δύο γυναίκες έστειλε την περασμένη Παρασκευή από το κινητό της μήνυμα στον ιδιοκτήτη του καταλύματος στο οποίο έμενε, μία φωτογραφία της πεσμένη στο έδαφος, που έλεγε «έχω πέσει, δεν αισθάνομαι καλά». Οι αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπίσει τις συντεταγμένες του σήματος του κινητού, παρά μόνο να συμπεράνουν απλώς ότι κινείτο στην ευρύτερη νότια περιοχή του νησιού. Οι έρευνες για τον εντοπισμό εστιάζουν στα μονοπάτια. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d22dwr7n15nd)

Σίκινος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δύο τουρίστριες να χάθηκαν μαζί 

Την ίδια ώρα, μία ακόμη γυναίκα - τουρίστρια από τη Γαλλία επίσης - έχει εξαφανιστεί. Οι αρχές δεν αποκλείουν οι δύο γυναίκες, οι οποίες διέμεναν σε καταλύματα σε κοντινή απόσταση, να γνωρίστηκαν και να χάθηκαν μαζί, με πιθανότερο να τους συνέβη κάτι σε κάποιο δύσβατο σημείο μονοπατιού.

«Την ημέρα που βγήκαν για πεζοπορία επικρατούσε ακραία ζέστη... Κάποια από τα μονοπάτια του νησιού μας είναι χαρτογραφημένα, κάποια άλλα όμως όχι. Δεν γνωρίζουμε καν αν οι δύο πεζοπόροι βγήκαν για περίπατο μαζί ή χώρια. Πάντως, χτενίζουμε αδιάκοπα την περιοχή και στις έρευνες συμμετέχουν πυροσβέστες από τη Σύρο, αλλά και εθελοντές» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος του νησιού, ενώ σε δηλώσεις του στο Mega επεσήμανε ότι οι έρευνες γίνονται και με drone, ενώ έχουν ενισχυθεί οι δυνάμεις που «χτενίζουν» τα μονοπάτια.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d229vp7lddbt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tουριστικά Λεωφορεία: Αντιδρά ο FedHATTA στην αλλαγή χώρου στάθμευσης
FedHAΤΤΑ: Αλλαγή χώρου στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων θα τινάξει στον αέρα την εξυπηρέτηση των τουριστών

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού τάσσεται και κατά της «αναμονής των επιβατών στο δρόμο, στον ήλιο ή τη βροχή»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.