Ελλαδα

Πατήσια: «Του τραβούσα το χέρι για να μην τη μαχαιρώσει» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Τι αναφέρει για την επίθεση 51χρονου που μαχαίρωσε 63χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
© Nikos Libertas / SOOC

 Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση 51χρονου που μαχαίρωσε 63χρονη στα Πατήσια 

Στον «Ερυθρό Σταυρό» νοσηλεύεται 63χρονη οδηγός, η οποία δέχθηκε επίθεση από 51χρονο ενώ βρισκόταν μέσα στο όχημά της στην περιοχή των Πατησίων.

Το αιματηρό περιστατικό καταγράφηκε περί τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (17.6) στη συμβολή των οδών Τραλέων και Σιβόρων. Ο 51χρονος φέρεται να άνοιξε την πόρτα ενός αυτοκίνητου και τραυμάτισε με μαχαίρι την 63χρονο οδηγό του οχήματος. Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη από αστυνομικούς.

Πατήσια: «Του τραβούσα το χέρι για να μη την μαχαιρώσει» - Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση 51χρονου που μαχαίρωσε 63χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είναι συγγενικό του πρόσωπο και είχαν διαφορές, ενώ η 63χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνδρα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d22bne8qd4ap)

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος προσπάθησε να συγκρατήσει τον 51χρονο, είπε στην τηλεόραση του Mega: «Από το πρωί δεν ήταν καλά. Πηγαινοερχόταν πάνω κάτω. Έρχεται στο μαγαζί η κυρία με το αυτοκίνητο, δεν πρόλαβε να μου μιλήσει, έρχεται ο τύπος με ένα μαχαίρι και αρχίζει να τη μαχαιρώνει. Πήγαμε, τον βγάλαμε έξω από το αμάξι, εγώ με τον υπάλληλό μου. Μετά ήρθε η αστυνομία και τον πήρε. Ήρθα για δουλειά και βλέπω να της κόβει το χέρι; Αυτός ο άνθρωπος κάθε εβδομάδα τον πιάνουνε, την άλλη το πρωί είναι έξω. Είχε τόση δύναμη στο χέρι του, που το τράβαγα πίσω, να μην την καρφώσει».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.