Ελλαδα

Πέθανε ο σύζυγος της Λένας Μαντά, Γιώργος

Πένθος για τη γνωστή συγγραφέα

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λένα Μαντά
Λένα Μαντά: Πέθανε ο σύζυγος της συγγραφέως © EUROKINISSI/ILIALIVE.GR / ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Λένα Μαντά: Πέθανε ο σύζυγός της - Πένθος για τη γνωστή συγγραφέα

Η Λένα Μαντά βιώνει το πένθος της απώλειας του συζύγου της, Γιώργου. Η συγγραφέας έκανε γνωστή σήμερα (17.6) τη θλιβερή είδηση μετά από ανάρτησή της στο Instagram.  

«Αυτό το βλέμμα σου αγάπησα… Χωρίς αυτό θα πρέπει να ζήσω από δω και πέρα… Χωρίς εσένα…», έγραψε η Λένα Μαντά. Ο σύζυγος της αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.


Λένα Μαντά: Όσα είχε εξομολογηθεί για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της, Γιώργου

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η συγγραφέας είχε αναφέρει: «Ο Γιώργος δεν μπορεί πια να με συνοδεύσει. Πέρυσι τον Μάιο (σ.σ. 2023) παρουσίασε πνευμονική ίνωση και έχει μόνιμο οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο. Κουράζεται ακόμα και με το οξυγόνο. Του έχουμε φορητό μηχάνημα, αλλά δεν είναι για πολλά ζόρια. Γενικά τον έχουμε σαν γλόμπο στο σπίτι. Έχει ένα καλώδιο για να περιφέρεται μέσα στο σπίτι. Όταν τον χάνουμε, τραβάμε το καλώδιο. Είμαστε μαζί 41 χρόνια. Πριν από 7 χρόνια είχε περάσει διαχωριστικό ανεύρυσμα και το ξεπέρασε. Έχει έρθει η ζωή τούμπα και έχει αλλάξει όλη η καθημερινότητά μου. Κάνω πράγματα μόνη μου, που δεν με άφηνε ο Γιώργος να κάνω. Πηγαίναμε μαζί super market και τώρα δεν μπορούμε να πάμε μαζί».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1aswqtky9vd)

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1asx0prosuh)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.