Ελλαδα

Τροχαίο στην Ξάνθη: Ο 22χρονος συνοδηγός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Πώς έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνα από το τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη
Τροχαίο στην Ξάνθη: Ο 22χρονος συνοδηγός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή © xanthinea.gr

Τροχαίο στην Ξάνθη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 22χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου - Πώς έγινε το δυστύχημα

Ένας 22χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά το σφοδρό τροχαίο δυστύχημα που καταγράφηκε το πρωί της Κυριακής (16.6) στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στην Π.Ε.Ο. Ξάνθης – Καβάλας, όταν αυτοκίνητο με πέντε επιβαίνοντες συγκρούστηκε με λεωφορείο. Συνολικά τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους: ο 26χρονος οδηγός, μια 28χρονη, μια 22χρονη και μια 27χρονη είναι τα θύματα του τροχαίου. 

Ο 22χρονος συνοδηγός του οχήματος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d220mpmei215)

Τροχαίο στην Ξάνθη: Πώς έγινε το δυστύχημα με τους τέσσερις νεκρούς

Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο λίγο μετά το βενζινάδικο στους Τοξότες με κατεύθυνση προς Ξάνθη με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι τρεις να τραυματιστούν ελαφρά. Μετά την ανάσυρση των τεσσάρων ατόμων από την πυροσβεστική, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και διαπιστώθηκε ότι έχασαν τη ζωή τους. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο και σφηνώθηκε στην κυριολεξία στο λεωφορείο. Υπάρχουν πληροφορίες ότι στο δυστύχημα φέρεται να έχει εμπλακεί και ένα δεύτερο ΙΧ.

Ξάνθη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα

«Την 16-6-2024 και ώρα 07.55΄, στο 11 ο χλμ της Eθνικής Oδού Ξάνθης – Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός και επέβαιναν ακόμη τέσσερα άτομα, συγκρούστηκε μετωπικά με Δ.Χ. λεωφορείο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και τριών επιβατών του αυτοκινήτου, εκ των οποίων μία 28χρονη αλλοδαπή, μία 22χρονη ημεδαπή και ένας 27χρονος αλλοδαπός, ενώ τραυματίσθηκαν ένας 22χρονος ημεδαπός επίσης επιβάτης του Ι.Χ.Ε. οχήματος, ο 52χρονος ημεδαπός οδηγός του λεωφορείου και τρεις επιβάτες του λεωφορείου, εκ των οποίων ένας 39χρονος αλλοδαπός και δύο ημεδαπές, ηλικίας 57 και 24 ετών. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ..

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.